23948sdkhjf

Rockwoool investerer millioner i Indien

Rockwool etablerer ny fabrik i Indien til en samlet pris på 18,5 mio. euro.
Indiens planer om omfattende industrielle projekter over de kommende årtier, får Rockwool til at satse på det indiske marked. Selskabet etablerer en fabrik i delstaten Gujarat til en samlet anlægspris på 18,5 mio. euro. Fabrikken får en kapacitet på cirka 30.000 tons.

- Indien har planlagt omfattende industrielle projekter inden for kraftværker og kemiske fabrikker over de kommende årtier, hvilket vil bidrage til yderligere vækst på et marked for teknisk isolering som allerede er i fremdrift, forklarer Rockwool ifølge nyhedsbureauet Direct.

Rockwool oplyser, at investeringen er et joint venture mellem Rockwool International A/S og KAEFER Punj Lloyd Group India. KAEFER er blandt de førende virksomheder på markedet for teknisk isolering i Indien, og virksomheden erhverver sig 25 % af aktierne i det nye selskab. Ledelsen vil dog udelukkende bestå af ledere fra Rockwool-koncernen.

Med investeringen i Indien åbner Rockwool desuden op for eksport til Emiraterne og Saudi-Arabien, hvor der er eftersigende ligger et stort marked for teknisk isolering.

Kilde: Direct

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109