23948sdkhjf

Erhvervsbyggeri slår bremserne i

Flere og flere kontorlejemål står tomme, og udviklingen får nu flere erhvervsbyggerier til at dø allerede på projektstadiet.
Erhvervsbyggeri har den senere tid været én af byggebranchens udveje i en tid, hvor boligbyggeriet har kørt på meget lavt blus. Men nu ser det ud til, at også dette marked rammes hårdt.

Masser af kontorlokaler står tomme, og dette - sammenholdt med en stagnerende efterspørgsel og vanskelige kreditvilkår - gør nu erhvervsbyggeriet til en tvivlsom forretning:

- Der er blevet bygget en del kontorejendomme de seneste år, og nogle af dem er bygget, uden at der er fundet lejere på forhånd. Vi vil sandsynligvis se en stigning i ledige kontorejendomme i den kommende tid, og på den baggrund vil nybyggeriet formentlig falde, siger aktieanalysechef i Nordea, Michael West Hybholt, til Business.dk.

Det er således efterhånden lejerne, der står med de bedste kort på hånden. Ifølge business.dk er liggetiderne blevet længere, og der forhandles i dag mere om priserne, end det hidtil har været tilfældet.

Kilde: Business.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141