23948sdkhjf

Der isoleres på Rådhuspladsen!

EM for isoleringslærlinge 2008 finder sted i København i perioden 3.-6. september.
Det faglige udvalg for isoleringsfaget gennemfører sammen med Danske Isoleringsfirmaers Brancheforening og den internationale forening for teknisk isolering (FESI) europamesterskabet for isoleringslærlinge i 2008. Arrangementet starter med reception på Københavns Rådhus, hvor blandt andet beskæftigelsesborgmester Jakob Hougaard
taler.

Efterfølgende går det løs på selve Rådhuspladsen. Der vil blive opsat to store telte på Rådhuspladsen på i alt 540
kvadratmeter, så faget og isoleringsbranchen for alvor bliver synlige i det københavnske gadebillede.

Deltagere i mesterskabet
Tilmeldingerne til mesterskaberne er nået op på 12 lande; Sverige, Norge, Østrig, Tyskland, Polen, Schweiz, Frankrig, Holland, Ungarn, England, Finland og Danmark - i alt er der 20 lærlinge. Ved mesterskabet i 2006 i Dubrovnik deltog 10 lande og 10 lærlinge. For Danmark deltager Brian Buckholz, B.L. isolering og Mikkel Hald Johannesen, Danisol, Teknisk Isolering. Mikkel er udlært i Persolit.

Nyt tiltag under mesterskabet – miljøpris
I forbindelse med mesterskabet vil eleverne blive tilbudt at deltage i en konkurrence, som dels består af spørgsmål inden for miljøområdet og dels består af en vurdering af deres miljømæssige tackling af de praktiske opgaver. Jørgen Andersen, tidligere Arbejdstilsynet og specialist på området, vil stå for konkurrencen. Miljøminister Connie Hedegaard vil blive inviteret til at overrække prisen.

Fagets producenter
Fagets trofaste sponsorer har givet tilsagn om at støtte arrangementets gennemførelse. Det drejer sig om firmaerne: Rockwool A/S, Saint-Gobain Isover a/s, Armacell, Armadan, Weiss Isolering A/S og Scantool Group. Sponsorerne kan træffes på Rådhuspladsen under hele arrangementet, hvor man kan få råd og vejledning vedr. brug af deres produkter.

DIB afholder samtidig medlemsseminar i DI den 5. september 2008 kl.9.30, hvor leverandørerne orienterer om nyheder inden for materialeområdet.

Kilde: Danske Isoleringsfirmaers Brancheforening - http://www.dibnet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093