23948sdkhjf

Lederrokade i virksomhed med tro på fremtiden

Nordjysk Luftteknik A/S er vokset til dobbelt størrelse de seneste 1½ år, og den nye direktør, Jens Chr. Mølgaard, satser benhårdt på at fortsætte stilen.
Tilbage i 2006 slog Sæby-virksomheden Nordjysk Luftteknik stregerne til en ny vækststrategi, der skulle gøre virksomheden mere synlig over for potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Strategien var samtidig led i et generationsskifte, der kulminerede denne sommer, hvor direktør Lars Sørensen har overladt posten til Jens Chr. Mølgaard, der selv har været i firmaet i 14 år.

Lars Sørensen startede selv Nordjysk Luftteknik op i 1977 sammen med Klaus Nielsen, og sidstnævnte fortsætter som ejer sammen med Jens Chr. Mølgaard, der har overtaget den afgåede direktørs andel af aktieposten i firmaet.

Jens Chr. Mølgaard skal nu forsøge at videreføre den strategiske udvikling i Sæby-virksomheden, der de seneste 18 måneder har resulteret i en vækst på næsten 100 %. Blandt andet er medarbejderstaben i perioden vokset fra 8 til 13.

Nordjysk Lufttekniks kernekompetence er ventilation til industrien, men i takt med at det private marked er begyndt at stille større krav til indeklimaet, har virksomheden bredt sig ud i stuerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078