23948sdkhjf

4a bliver en del af STARK

Specialforretningen 4a er den 1. august blevet en del af STARK-kæden. Aktiviteterne lægges sammen for at opnå en række synergieffekter og dermed vil de professionelle kunder opleve en forbedret service samt flere og forbedrede tilbud. Indtil den fremtidige struktur er helt på plads, fortsætter begge organisationer som hidtil.
4a er en specialforretning, som leverer værktøj, maskiner og entreprenørmatriel til industrien samt bygge- og anlægsbranchen. Med centrallager i Greve på Sjælland og syv afdelinger fordelt over hele landet er 4a landsdækkende, og virksomheden er kendt for sin tekniske rådgivning. 4a's attraktive sortiment, er et oplagt supplement til STARK's nuværende produkt sortiment.

4a's kunder får nu adgang til STARK's 88 Byggematerialeforretninger, som er førende indenfor levering af professionelle materialer og udstyr til byggeriet.

- Vi er overbeviste om, at sammenlægningen vil blive en fordel for kunderne både i 4a og STARK. 4a har opnået en stærk position gennem forhandling af en række særlige kvalitetsprodukter, som vi vil kunne udnytte bedre, når vi nu kan tilbyde dem til en større kundegruppe gennem STARK. Desuden har 4a en medarbejderstab, som er kendt for teknisk rådgivning på et højt fagligt niveau, fortæller administrerende direktør i STARK, Lars Hansen.

Professionelle produkter og rådgivning
STARK har i forvejen 12 HILTI Pro shops i de største afdelinger, og 4a's sortiment bliver et godt supplement til dette. 4a's sortiment omfatter en række professionelle produkter, som spænder fra Weber pladevibratorer over Dustcontrol støvsugere til Spectra laserudstyr. 4a tilfører desuden en stab af kørende sælgere, som dagligt rådgiver og servicere kunderne på et højt teknisk niveau på byggepladsen.

Med tilgangen af 4a's produkter og kompetencer, styrker STARK den professionelle profil yderligere og vil i fremtiden være en endnu mere effektiv leverandør af byggematerialer og værktøj til byggeindustrien.

Kilde: Stark

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094