23948sdkhjf

Optimismen vokser i gulvbranchen

Interessen for Gulvmessen 2008 har vendt mundvigene opad i gulvbranchen.
Trods økonomernes varsler og mediernes buldren om en kommende lavkonjunktur er der stadig optimisme at mærke i den danske gulvbranche.

Det kunne opleves på Gulvmessen 2008, som netop er løbet af stablen i MCH Herning Kongrescenter. Hele branchen var samlet, og i alt blev messen besøgt af 1.293 fagfolk og indkøbere:

- Det har været en rigtig god messe. Jeg er meget tilfreds, og på trods af lavkonjunkturerne har mange af de udstillere, jeg har talt med, haft et godt salg. Der er stadig 500 mia. kroner i friværdi hos de danske boligejere, og der er store renoveringsopgaver i både erhvervslivet og i det offentlige. Og så er jeg meget imponeret over de mange flotte stande, som gulvmessens udstillere har lavet. De har virkelig løftet gulvet op i øjenhøjde, udtaler en tilfreds formand for Gulvbranchen, Christian Strøm.

Gulvmessen 2008 i MCH Herning Kongrescenter er Danmarks største samlede gulvmesse med 50 udstillere fra hele landet. Det er anden gang, at Gulvmessen finder sted, og første gang var i 2007.

Kilde: MCH Herning Kongrescenter

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08