23948sdkhjf

Stones-koncern klar til frasalg

Stones-koncernen, der breder sig over alt fra ejendomsudvikling og erhvervsbyggeri over køkken- og kontormøbler til et oplevelsescenter i Holmegaards gamle glasværk, er nu klar til at sælge nogle af forretningsområderne fra.
Ved at sælge nogle af aktiviteterne fra, kan Stones-koncernen frigøre noget kapital til at redde koncernens efterhånden store likviditetsproblemer. Det skriver Børsen i dag. Og det er koncernen klar til, oplyser avisen.

- Hvis det giver mening i den store sammenhæng, så er vi klar til at sælge noget fra. Men vi skal passe på ikke at gå i panik. Det nytter jo ikke, at vi bare sælger en masse, for hvad har vi så, når krisen er ovre, spørger HR- og kommunikationsdirektør og medlem af koncerndirektionen Anette Brydegaard.

- Vi har fuld fokus på udviklingen i retail-sektoren, således at vi kan reagere på den måde, der bedst sikrer, at vi har en sund virksomhed på den lange bane. Vi har mange gode projekter, ejendomme osv. i vores portefølje, og kommer der en interesseret køber, så er vi naturligvis klar. Men vi skal ikke gå i panik, understreger Anette Brydegaard.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094