23948sdkhjf

Indretning, byggeri og arkitektur – i samme træsort!

At én og samme træsort kan bruges som en samlende linje hele vejen igennem et byggeri, stort som småt, og dét til ug med kryds og slange, er produkterne og træet Spansk Iroko, der importeres og forarbejdes af danske Møller Trading ApS under brandet WOOD you feel® et rigtig godt eksempel på.
Terrassebrædder, vinduer/døre og facadebeklædning til byggeri og arkitektur, samt en række nye træprodukter til indretning af haven og boligen, der giver byggeriet den sidste finish, sætter træ i fokus på en helt ny måde.

Udover at tilbyde markedet inden for rumdeling og plantekasser nye, lækre produkter med gennemtænkte detaljer i dansk design, tilfører inde- og ude-rumdeleren THE WALL og plante-/ multikassen THE BOX fra WOOD you feel® markedet en mulighed for langt om længe at lade indretning, byggeri og arkitektur gå op i en højere enhed.

De nye, elegante og robuste design-accessories til haven og boligen supplerer nemlig terrassebrædder, vinduer og facadebeklædning i samme træsort på smukkeste vis. Produkterne fra danske WOOD you feel® er designet og produceret i hårdttræssorten Spansk Iroko for træhandelsvirksomheden Møller Trading ApS, der er eneste importør af træsorten i Skandinavien. Virksomheden importerer træet og forarbejder en del af de sendinger, der jævnligt kommer til Danmark. Træsorten, der ligner teak med sin smukke, varme glød, hører til de selvimprægnerende hårdttræstyper. Det betyder i praksis, at træet ikke behøver oliering, selvom det udsættes for dansk vind og vejr.

THE WALL er modulbaseret afskærmning, som kan bruges både inde og ude (i standardmålene 180x90, 135x90, 90x90 cm samt på bestilling i særmål) - fx som en hyggelig afrunding ved havens bålplads, som ”café-mure” på terrassen eller i køkken-alrummet, som arbejdsstationsinddeler i det åbne kontorlandskab osv. THE WALL kan monteres enten på træstolper, der nedgraves i jorden, eller på fødder af rustfrit stål, så de let kan flyttes. Navnlig muligheden for at flytte modulerne, samt evt. sætte dem sammen på nye måder, og derved kunne nyindrette haven, når lysten til forandringer melder sig, er nytænkning, der virkelig kan bruges til noget.

Kilde: Møller Trading ApS

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078