23948sdkhjf

Klik og leg med husets udtryk

En af Danmarks største teglværksproducenter, Egernsund Tegl, lancerer nu det interaktive program 'HusDesigneren'. Med få museklik kan den private bygherre hente inspiration til at påvirke udseendet på drømmehuset eller den nye tilbygning med et væld af virkemidler.
Det er en af Danmarks største teglværksproducenter, Egernsund Tegl, der nu lancerer det interaktive program 'HusDesigneren'. Med få museklik kan den private bygherre hente inspiration til at påvirke udseendet på drømmehuset eller den nye tilbygning med et væld af virkemidler: Lige fra farven på murstenen, vinduerne, taget og træværket til forskellige fugetyper, forbandter, overflader osv. - ja, selv havens belægningssten kan man jonglere med.

Fem hustyper
Programmet skal hverken downloades eller installeres - det er bare at klikke sig ind på Egernsund Tegls hjemmeside, vælge 'HusDesigner' og slippe kreativiteten løs. Først ved at vælge den hustype, der matcher drømmehuset bedst: Nyklassikeren, futuristen, landhuset, kubisten eller den traditionelle.

- HusDesigneren giver den private bygherre mulighed for at tænke sig om en ekstra gang i forhold til alle de valg, der skal træffes - og dermed større tryghed, når valgene ER truffet, pointerer Erik Jul Nielsen, adm. direktør hos Egernsund Tegl. Han erfarer, at bygherrer alt for ofte glemmer at tage stilling til husets forbandt. Det er ærgerligt, for en stor del af husets udtryk skyldes netop det forbandt - eller mønster - det er muret op i.

Egersund Tegls hjemmeside kan man få yderligere information om programmet

Kilde: Egernsund Tegl

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08