23948sdkhjf

Bravida leverer rekordoverskud

Teknikentreprenøren satser på fortsat vækst gennem flere opkøb. Mangel på arbejdskraft kan blive en af branchens største udfordringer.
Bravida Danmark A/S tjente historisk mange penge i 2015, som gav et driftsresultat på 87 mio. kr. Det er en stigning på 15 procent i forhold til foregående regnskabsår, og dermed satte teknikentreprenøren ny indtjeningsrekord sidste år.

”Vi har haft rigtig god vækst i de seneste to år, samtidig med at vi har været meget fokuseret på omkostningsudviklingen. Derudover har vi arbejdet benhårdt på at implementere vores koncernprojekter, som har fokus på at forbedre produktiviteten,” siger adm. direktør Bent Andersen til Licitationen – Byggeriets Dagblad.

Udelukker ikke flere opkøb
Bravidas omsætning steg sidste år med 18 procent til 1.711 mio. kr. Det giver en overskudsgrad på lidt over 5 procent, hvorfor den danske division er godt på vej til at opfylde de vækstmål, Bravida opererer med på koncernniveau.

”Ser man på hele Bravida-koncernens overordnede finansielle mål, så er de, at Bravida skal øge omsætningen med over 10 procent om året, og vores langsigtede marginalmål er 7 procent på koncernniveau - altså samlet for alle vores nordiske divisioner. Det er de mål både jeg og mine norske kolleger forholder os til,” siger Bent Andersen.

På spørgsmålet om, hvorvidt en del af væksten i den danske division skal hentes gennem yderligere opkøb, svarer Bravida-direktøren kortfattet ja.

Læs hele artiklen her:

Licitationen - Byggeriets Dagblad

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109