23948sdkhjf

Entreprenør sagsøger bank og advokat

Stor-entreprenør Peder Jørgen Jeppesen sagsøger nu Fionia Bank og Trolle advokaterne. Han mener, at Fionia Bank har kostet han 200 mio. kr.
Peder Jørgen Jeppsen, manden bag selskaberne Tension Byg A/S og JTE Holding, sagsøger nu både Fionia Bank og Trolle Advokaterne. Trolle Advokaterne varetager Fionias Banks interesser i konkurssagen mod netop Tension Byg og JTE Holding.

Peder Jørgen Jeppesen mener, at Fionia Bank har kostet ham 200 mio. kr.

- Fionia Bank har ikke overholdt de aftaler, de selv har været med til at nedskrive i mødereferater, og de har i det hele taget spillet deres kort rigtigt dårligt, siger Peder Jørgen Jeppesen til Fyens Stiftstidende.

Han hævder blandt andet, at Fionia har kostet ham 100 mio. kr. i tabt fortjeneste i forbindelse med en mislykket handel med Vollsmose-centeret i juni 2007.

Hos Fionia Bank har vicedirektør Henrik Borup Jeppesen følgende kommentar.

- Som aktør på bankmarkedet skal man både i gode og dårlige tider være indstillet på, at ikke alle tillægger dig de rigtige motiver, for det du gør, når du driver banken, og vi må respektere, at der er nogen, der har en anden synsvinkel, end den vi har. Vi gør jo i hver enkelt sag det, der er rigtigst for at beskytte banken og bankens tarv, siger han.

Bankekspert Bjarne Jensen fra BJ Consult tvivler på, at Peder Jørgen Jeppesen vil komme igennem med en retssag.

Kilde: Fyens Stiftstidende

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11