23948sdkhjf

Der stilles højere krav til byggemateriale-leverandører

Leverandører af byggematerialer bliver i højere grad end tidligere mødt af hårde krav fra de store forhandlerkæder på byggemarkedet. Senest har kæden Optimera meldt ud, at man overvejer at halvere antallet af leverandører og kræver 90 dages kredit.
De store byggemarkedskæder stiller større og større krav til leverandørerne af byggematerialer. Senest meldte byggemarkedskæden Optimera (tidligere XL Byg Hornemann) ud, at man påtænker at halvere antallet af leverandører, og derfor fremover vil kræve 90 dages kredit.

Det er barske meldinger, lyder det fra de mindre leverandører ErhvervsBladet.dk har talt med. Der nævnes dog ingen navne i artiklen fra ErhvervsBladet, da ingen af leverandørerne har ønsket at stå frem. Enkelte leverandører overvejer at droppe byggemarkedskæderne på grund af de høje krav og i stedet sælge direkte til entreprenørerne.

Optimera er ikke alene om at justere kravene. Også Bygma og Stark har været på banen.

Hos Optimera er man dog overbevist om, at de nye krav lægger op til et bedre samarbejde og bedre leverandører.

- Vi kan tilbyde et større volumen til dem, der kan honorere vores krav, og til de mindre leverandører vil jeg bare sige, at markedet stadigt er stort nok, hvis de satser på mere regionale tømmerhandler, siger adm. direktør Arnold Johansen.

Kilde: ErhvervsBladet - www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156