23948sdkhjf

DI Byggematerialers pris for innovativt samarbejde 2008

DI Byggematerialer har indstiftet en samarbejdspris, fordi man gerne vil belønne og synliggøre den branche, som medlemmerne arbejder med. Fat pennen og indstil kandidater (person eller virksomhed), som du mener, har gjort noget særligt for at fremme og gavne samarbejdet i byggeindustrien.
De mange led i byggekæden skal blive bedre til at samarbejde. Ellers bliver det svært at levere den innovation, kvalitet og effektivitet, markedet forlanger. Det vil DI Byggematerialer gerne synliggøre, og derfor indstiftedes i 2006 en samarbejdspris for at fremhæve vigtigheden heraf og synliggøre vores store fokus på samarbejdsrelationerne i byggeriet.

- Prisen gives som en anerkendelse til en virksomhed eller person, der ved en særlig indsats har fremmet og gavnet samarbejdet i byggebranchen, det være sig en arkitekt, en forsker, en person, en virksomhed, organisation eller lignende.

Bedømmelseskriterier
Ved tildeling af prisen lægges der vægt på, at den innovation, der er sket, det være sig i form af nye produkter, præfabrikata, systemløsninger og/eller optimerede byggeprocesser, er sket i samarbejde med andre aktører på markedet.

Hvornår uddeles DI Byggematerialers pris?
Prisen uddeles én gang årligt i forbindelse med DI Byggematerialers generalforsamling og årsdag, som i år finder sted tirsdag den 28. oktober 2008.

Hvordan indstiller man?
Samarbejder du med nogen, er du stødt på en virksomhed eller person i dit daglige arbejde, som er oplagt kandidat til prisen, kan du indstille denne
til prisen. På www.bm.di.dk finder du indstillingsskemaet, som indsendes til DI Byggematerialers sekretariat senest mandag den 1. september 2008 gerne på e-mail amh@di.dk , hvor også indstillingsskemaet kan rekvireres.

Mere information om Prisen
DI Byggematerialers sekretariat Chefkonsulent Anne Mette Høiler, amh@di.dk , telefon 3377 3753, www.bm.di.dk .

Kilde: DI Byggematerialer - http://bm.di.dk/

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078