23948sdkhjf

Her skal der bygges over 200 nye boliger

Friheden Gruppen A/S investerer stort i udviklingen af Hundige.
Greve Kommune har solgt Hedelunden i Hundige til Friheden Gruppen, der planlægger at opføre op mod 240 ejerboliger på det 57.100 kvadratmeter store område over de kommende år.

Grunden rummer en stor ejendom, som oprindeligt blev opført af Københavns Kommune i 1970’erne. Ejendommen blev siden solgt til Greve Kommune, men står i dag tom. De eksisterende bygninger skal nu ombygges, og går alt efter planen, vil de første 60-80 boliger være klar til indflytning efter nytår.

- Målet for byggeriet er at omdanne bygningerne til boliger af forskellig størrelse. Der vil være en lille have tilknyttet hver bolig, og der kommer grønne fællesarealer mellem bygningerne. Der vil dog også blive opført nye bygninger i form af rækkehuse i en og to etager samt lejligheder, så de forskellige behov for bolig kan blive dækket, fortæller Stefan Boll Johansen fra Friheden Gruppen.

Planerne om et nyt, attraktivt boligområde vækker glæde hos borgmester Pernille Beckmann:

- Det er jo ingen hemmelighed, at det her store område er gået lidt i forfald. Nu bliver det til et pænt område, som både pynter i bybilledet, og kommer til at skabe værdi for en masse borgere, siger borgmester Pernille Beckmann.

Friheden Gruppen samarbejder med Køge Arkitekterne om projektet, og Stefan Boll Johansen oplyser til Building Supply, at byggeriet går i gang inden for et par måneder.

- Projektet omfatter 20.000 kvadratmeter, heraf op mod halvdelen som nybyggeri, mens resten er ombygning af den eksisterende bygningsmasse. Vi har ikke valgt entreprenør eller entrepriseform. Den del af projektet, som består af nybyggeri, vil dog med overvejende sandsynlighed bliver udbudt i totalentreprise, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094