23948sdkhjf

Rockidan skifter leverandør

I slutningen af 2015 opsagde malingproducenten Caparol det 37 år lange samarbejde med danske Rockidan. Lidt af en mavepuster for Rockidan, der nu har allieret sig med en anden stor tysker.
Parløbet mellem Caparol og Rockidan fik en ende med udgangen af 2015, da Capirol opsagde det mangeårige samarbejde på maling.

Den nye situation fik adm .direktør Jens Veibye Johansen og broderen Lars Veibye Johansen til at afsøge markedet for alternative leverandører af maling, og som i så mange andre tilfælde viste der sig at være andre fisk i søen.

- Vi har jo ikke for alvor kigget på andre damer, så længe vi syntes, vi var godt gift. Men heldigvis viste det sig hurtigt, at der i Tyskland var andre meget store leverandører, der sagtens kunne matche både produkter og kvalitet, forklarer Jens Veibye Johansen.

Derfor har Rockidan nu dannet partnerskab med Dinova, som er et af de helt gamle malermærker i Tyskland og flere gange større end mange af de allerstørste danske producenter.

Fremme i skoene
Produkterne fra Dinova spænder over maling til vægge og lofter, træværk, gulve og facader, og produktudviklingen på hovedsædet i Königswinter er ifølge Rockidan-chefen meget langt fremme i skoene.

- Tyskland er et kæmpe marked med mange store aktører, der hele tiden kæmper med hinanden om at udvikle malinger med nye egenskaber. Det betyder, at vi kan hente de nye muligheder til landet måske 5-10 år før de ellers kommer på hylderne hos en dansk producent, siger Jens Veibye Johansen.

Skiftet af leverandør på malingsiden får ingen konsekvenser for Rockidans andre produktområder, som f.eks. epoxymaling, akustikpuds og vægbeklædning.

Parterne formaliserer samarbejdet pr. 1. april, hvor Dinovas dinosaur kommer til at pryde malerspandene fra Rockidan i stedet for Caparols stribede elefant

Om Rockidan

Rockidan as er stiftet i 1977 og har hovedsæde på Lundsbjerg syd for Aabenraa og ni ansatte.

Rockidan er grundlagt af Klavs Veibye Johansen, men ledes i dag af sønnerne Jens og Lars.

Importerer specialløsninger til dansk byggeri - primært inden for bygningsmaling, men desuden bl.a. udvendig isolering, epoxygulve og akustiklofter.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125