23948sdkhjf

Er koblede trævinduer den ny tids vinduer?

De stigende energipriser og de fortsatte stramninger i energikravene til vore huse, har sat gang i efterspørgselen af mere energieffektive vindues- og dørløsninger - det siger direktøren for Dalmose Vinduer A/S i Vemmelev, Flemming Hansen.
Koblede vinduer og døre er et rigtigt godt alternativ, når der skal renoveres. Fordelene er bl.a. bedre isoleringsværdier og særdeles effektiv lyddæmpning.

Kombinationen af spinkle rammer og smalle sprosser med kitfals, en enkeltrude og en 2 lags energirude indvendigt giver et utroligt smukt resultat.

Virksomheden producerer vinduer og døre i såvel mahogni som fyr kernetræ. Modeller og mål tilpasses individuelt den enkelte opgave. Energiruder med varmkant er standard, men alternativt opfyldes kundernes individuelle ønsker, som. F. eks. Persienneruder, solafskærmende glas, lyddæmpende glas, råglas etc. Beslåning og hængsling udføres ligeledes efter ønske.

Dalmose Vinduer er - efter eget udsagn - verdensmestre i overfladebehandling og finish, hvad enten det drejer sig om den oliebehandlede mahogni eller ØKO2 malingsarbejdet på fyrretræselementerne.

På virksomhedens hjemmeside www.dalmose-vinduer.dk , kan man finde flere oplysninger om virksomheden og dens produkter.

Kilde: Dalmose Vinduer A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094