23948sdkhjf

Nyansættelser i byggebranchen

Læs om nye medarbejdere hos blandt andre Ardex, Dansk Boligbyg, GK Danmark og KPK Døre og Vinduer.
Alux
Morten Randeris Jensen, 44 år, er pr. 1. marts 2016 ansat som montageplanlægger for at afløse Benny Thomsen, der flytter over i salgsafdelingen. Han er uddannet tømrer og har blandt andet arbejdet som byggeleder hos Intergruppen i Ikast. Det er hensigten, at Morten Randeris Jensen på et tidspunkt skal overtage ansvaret for montagen som montageleder.

Ardex
Simon Jørgensen, 29 år, er ansat som teknisk konsulent i Nord- og Østjylland. Han er uddannet murer og kommer fra Brdr. Thybo i Skanderborg.

Arkitektforeningen
Eva Ørum, 44 år, er pr. 1. marts 2016 ansat som kommunikationsrådgiver i Arkitektforeningens sekretariat. De seneste tre år har hun arbejdet med strategisk planlægning, rådgivning, udvikling og produktion af kommerciel kommunikation for blandt andre Lego, Fritz Hansen og Miljøstyrelsen. Cv'et tæller desuden en årrække som redaktør og strategisk udvikler af kommunikation hos Dansk Arkitektur Center.

Buhl & Bønsøe A/S
Pia Lychau Lauritsen er pr. 1. december 2015 ansat som salgs- og marketingchef. Hun har tidligere været ansat hos IMI Precision Engineering A/S og Granzow A/S.

Carsten Brix er pr. 8. februar 2016 ansat som konsulent med ansvar for kundekredsen i Jylland & Fyn. Han har tidligere været ansat hos EcoWind A/S og Egernsund Tegl A/S.

Heidi Terndrup er pr. 1. december 2015 tiltrådt som marketing- og kommunikationsansvarlig. Hun har tidligere været ansat hos blandt andre Force Technology og The Boston Consulting Group.

Dansk Boligbyg A/S
Søren Legind Larsen, 30 år, er den 1. marts ansat som projektleder i Horsens-afdelingen. Han er uddannet tømrer og bygningskonstruktør.

Jakob Fauerholm Jensen, 42 år, er den 1. marts ansat som byggeleder i Hobro-afdelingen. Han er uddannet byggetekniker og har en håndværksmæssig baggrund som tømrer og bådbygger. I forbindelse med uddannelsen til byggetekniker var Jakob Fauerholm Jensen i praktik hos Dansk Boligbyg med renovering af 156 lejligheder i Viby J.

Dantherm Air Handling
Tom Bendixen er pr. 1. marts ansat som salgschef for det danske marked. Han kommer fra en stilling som salgsingeniør hos Solar.

Rasmus Brinck er pr. 1. marts ansat som area sales manager på Sjælland. Han kommer fra en stilling som salgsingeniør hennem ti år hos Max Weishaupt i Glostrup.

GK Danmark
Dan Højer, 37 år, er udnævnt til afdelingschef for Aarhus Ventilation, hvor han tager over efter Henrik Eriksen der er udnævnt til direktør for Ventilation Vest.

Dan Højer er uddannet diplomingeniør og kommer fra en stilling som projektleder hos det rådgivende ingeniørfirma Rambøll. Han har mere end ti års erfaring som projekterende ingeniør inden for tekniske installationer(HVAC) og mere end otte års erfaring som projektleder.

GK Rør
Morten Birk, 44 år, er udnævnt til afdelingschef Aarhus pr. 1. januar 2016. Han kommer senest fra en stilling som projektleder i GK Rør og har tidligere arbejdet som projektleder hos L&H Rørbyg og som afdelingsleder hos Jacobsen og Co. Morten Birk er uddannet VVS-tekniker og VVS-installatør.

Intego
Martin Vinther Ravnebæk er pr. 1. marts 2016 ansat som salgschef inden for telecom. Han er uddannet markedsføringsøkonom og coach og kommer senest fra en stilling som salgschef hos KM Telecom.

Henrik Hougaard er pr. 1. marts 2016 ansat som afdelingsleder for Installation & service i Aarhus. Henrik er oprindeligt uddannet el-installatør og kommer fra en stilling som distriktschef hos Caverion.

Ishøj Hegn A/S
Morten Knudsen, 31 år, er ansat som udekørende automatiktekniker, primært med opgaver på Sjælland og i mindre omfang Fyn. Han er oprindeligt uddannet automatik fagtekniker og har mere end ti års erhvervserfaring som blandt andet udekørende servicetekniker og rejsemontør.

Isola
John Herstal, 51 år, er tiltrådt som distriktschef. Han har en bred faglig baggrund fra trælastbranchen og har tidligere været ansat hos DLH.

KE Fibertec
Anne Lindegaard Madsen er pr. 1. februar 2016 ansat som udviklingsingeniør med opgaver inden for produktudvikling, målinger og salgssupport. Hun er nyuddannet bygningsingeniør fra Aalborg Universitet med speciale i indeklima og energi og har tidligere været i praktik i KE Fibertecs udviklingsafdeling.

Anders Olsen er udnævnt til udviklingschef. Han har siden 2010 været ansat som udviklingsingeniør i virksomheden .

Keflico A/S
Sylwia Gonciarz er ansat som indkøbsassistent inden for plader på kontoret i Glostrup. Hun har en baggrund som sales office manager hos Kronospan, hvor hun har arbejdet i ti år.

KPK Døre og Vinduer
Inge Andersen, 35 år, er ansat som intern sælger. Hun er uddannet handelsassistent hos Outline Vinduer, hvor hun besad en lignende stilling.

Orbicon
Morten Lundberg, 25 år, er ansat som ingeniør på kontoret i Ballerup med opgaver inden for energi, VVS og ventilation. Han er nyuddannet diplomingeniør i byggeri og infrastruktur og har tidligere været ansat hos Orbicon som praktikant og studiemedhjælper.

Jakob Holck, 31 år, er ansat som ingeniør i installationsafdelingen på Frederiksberg-kontoret med opgaver inden for ventilation, indeklima, DGNB og bæredygtighed. Han er uddannet civilingeniør i energidesign fra DTU Lyngby og kommer senest fra en stilling hos Ørtoft A/S Rådgivende Ingeniørfirma.

Jens Mogensen, 28 år, er ansat som vejingeniør på Aarhus-kontoret med opgaver inden for klimatilpasning af vejanlæg, vejprojektering af større og mindre anlæg og 3D-projektering. Han er nyuddannet diplomingeniør inden for bygning fra Ingeniørhøjskolen Aarhus og har speciale i infrastrukturdesign.

Schneider Electric Danmark
Anders Løwe, 55 år, er ansat som salgschef med ansvar for det team, der står for salget af intelligente og energieffektive løsninger til bygninger. Han kommer fra en stilling som salgschef hos teknikgrossisten Lemvig-Müller og har tidligere arbejdet en årrække i Louis Poulsen. Oprindeligt er Anders Løwe uddannet elektroingeniør og har mere end 25 års erfaring inden for proces- og teknikindustrien.

Dan Fiil, 43, er ansat som salgsingeniør og skal varetage kontakten til el-installatører og grossister i Midtjylland. Han er oprindeligt uddannet el-installatør og stærkstrømstekniker med bred erfaring inden for den el-tekniske verden. Han kommer fra en stilling som projektsælger på stikforbindelser hos Wieland Electric og har tidligere arbejdet i tavle-branchen for Elogic.

Svejshuset A/S
Heino Petersen er pr. 1. marts 2016 ansat som distriktschef for Syddanmark og Fyn. Han er oprindeligt uddannet klejnsmed men har siden 1999 beskæftiget sig med salg og salgsledelse, herunder svejsekonstruktioner i sort og rustfri stål for virksomheder som Johannes Møllers Maskinfabrik, Jensen Metal og DSM Teknik.

Vølund Varmeteknik
Niels Kjær Nørgaard, er pr. 1. marts 2016 ansat som projektsælger. Han har senest været ansat hos Klimadan, hvor han har opbygget en tung specialistviden indenfor gyllekøling, beregning af varmeforbrug, beregninger i forbindelse med miljøgodkendelser samt rådgivning omkring varmeinstallationer i stalde, herunder rådgivning i forhold til tilskudsordninger og salg af energibesparelser.

Wago Bygningsautomation
Henrik Nørgaard er tiltrådt som projektingeniør med ansvar for salg, projektering og rådgivning inden for bygningsautomation. Han har en baggrund som CTS-tekniker, projektleder og servicechef i CTS-branchen.

Windoor Danmark
Michael Larsen, 50 år, er tiltrådt som projektleder med ansvar for altanspecialistens byggepladser i Danmark. Han kommer fra en stilling som Country Manager China hos modulproducenten QuicksmartHomes og har tidligere arbejdet med produktion og projektledelse i produktionsvirksomheder som Inexa, Flexa, Alvedoor og Dantrafo Electronics.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109