23948sdkhjf

NKT Fasteners ce-mærker bygningsbeslag

Alle bygningsbeslag til bærende konstruktioner fra NKT-Fasteners er nu CE-mærkede
Ved opførelsen af den bærende konstruktion på en bygning er det afgørende, at arbejdet ned til mindste detalje er udført korrekt. Og nu kan såvel gør-det-selv-folk som professionelle håndværkere få en helt ny sikkerhed for, at de anvendte bygningsbeslag er perfekte til opgaven.

ITW Construction Products i Middelfart har fået alle NKT Fasteners bygningsbeslag til bærende konstruktioner CE-mærket. Det giver brugerne en dokumenteret sikkerhed for, at beslagene er velegnede til deres anvendelse, og at de overholder alle de essentielle krav til blandt andet styrke og holdbarhed, som Byggevaredirektivet kræver.

CE-mærket er populært sagt et ”rejsepas”, der giver produktet fri bevægelighed i EUs indre marked, og for brugerne i alle landene giver det sikkerhed for, at såvel produktet som virksomheden lever op til en række kvalitetskrav. De mere præcise krav er beskrevet enten i en europæisk standard (EN) eller i en europæisk teknisk godkendelse (ETA). For NKT Fasteners vedkommende er CE-mærkningen tildelt af Bureau Veritas, og beregningerne, der ligger til grund, er gennemført af uvildig tredjepart ved Rambøll. Hele dokumentationen kan læses på www.nkt-fasteners.dk

Helt konkret er det NKT Fasteners sortiment af vinkler, gerberbeslag, bjælkesko, gaffelankre, tagåseankre, spærfodbeslag, og universalbeslag, der er blevet CE-mærkede. Det er et komplet sortiment, således at hele arbejdet med at opføre den bærende konstruktion nu kan udføres med den tryghed og sikkerhed, som CE-mærkningen giver.

Kilde: NKT Fasteners

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141