23948sdkhjf

3M introducerer 4. generation Speedglas™ svejseskærm

Nye svejseskærme med optimal beskyttelse, komfort og ydeevne.
3M introducer den nye serie af SpeedglasTM 9100 svejseskærme og automatisk nedblændende svejsefiltre. Den nye serie, erstatter den populære Speedglas 9000 serie, og bliver den nye platform for hele linien af Premium sikkerhedsudstyr til svejseren.

Designteamet bag Speedglas 9100 har haft som mål at skabe den ideelle skærm for den professionelle svejser - en skærm med optimal beskyttelse, komfort og ydeevne. Et nyt design af skærmen ændrer fundamentalt på den måde svejseren bærer skærmen, men også på hvordan svejseren oplever skærmens pasform, balance og stabilitet på hovedet.

Nyt revolutionerende hovedbånd
I den nye Speedglas 9100 er et nyudviklet hovedbånd. Det nye hovedbånd har balancepunkt lige over svejserens ører. Det optimerer skærmens tyngdepunkt, og holder skærmen tættere på brugerens ansigt både i oprejst og lukket position. Når skærmen er så tæt på svejseren føles den lettere, mere stabil og mere balanceret i alle arbejdssituationer.

For at reducere presset på de centrale nervebaner og pulsårer som ligger i panden, er fronten på hovedbåndet selvjusterende, således at det tilpasser sig svejserens hoved.

Som et resultat heraf, behøver svejseren ikke at stramme hovedbåndet så meget som på almindelige hovedbånd for at sikre sig en optimal tilpasning. Herudover er hovedbåndet designet til at undgå pres på følsomme områder på toppen af hovedet, over ørene og i baghovedet.

• Hovedbåndet kan justeres i størrelsen på flere stropper uafhængigt af hinanden. Det passer således fra størrelse 50 til 64.
• Afstanden mellem skærm og ansigt kan justeres. Passer derfor sammen med de fleste 3M halv- og helmasker.
• Selvjusterende plader som tilpasser sig brugerens pande og giver et minimalt pres.
• 9 forskellige indstillinger af vinkel på skærmen, til den foretrukne udsynsvinkel.

Forbedret skærm - designet til ultimativ beskyttelse
Den nye Speedglas 9100 skærm er ligeledes bredere og dybere, så den giver en bedre beskyttelse af ører, hals og siden af hovedet. Skærmen har en forbedret udgave af de specielle Speedglas ventiler, som skaber en bedre luftkvalitet inde i skærmen ved at bortlede varm luft, fugt og CO2 fra skærmen. Svejsere som har prøvet skærmen har følt sig friske og klare i hovedet hele dagen. Den nye skærm kan leveres med de patenterede Speedglas SideWindows linser, som er gjort større for et endnu bedre udsyn.

Speedglas 9100 automatisk nedblændende svejsekasette sørger for en ekstrem ensartet nedblænding og en minimal lysforvrængning, på tværs af hele synsfeltet.

Filteret leveres med syv DIN indstillinger: DIN 5 (til gas svejsning/skæring), DIN 8 (til mikro-plasma og lav ampere TIG svejsning) DIN 9-13 for de fleste lysbuesvejsninger. Hvis det ønskes har svejseren mulighed for at låse skærmen fast i en bestemt DIN indstilling - herunder den lyse DIN 3 for slibning. En patenteret komfortindstilling for hæftesvejsning hjælper med at reducere træthed i øjnene, der optræder som følge af, at øjnene hele tiden skal tilpasses det konstante lysskifte.

Den nye serie af Speedglas 9100 inkluderer tre nye automatisk nedblændende svejsefiltre (ADF), som adskiller sig på størrelsen. De hedder: V, X og XX, og har normalt, stort og ekstra stort udsyns. 9100XX filteret har et udsyn på 73x107 mm, og gør det dermed 30 % større end noget andet Speedglas svejsefilter. Et forbedret design for det indre og ydre beskyttelsesglas reducerer sandsynligheden for at filteret dugger til og støv trænger ind.

Kilde: 3M

Læs mere om: 3m
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079