23948sdkhjf

Nedrivningsvirksomhed forventer mere vækst i Jylland

Efter mere end 60 år med base på Sjælland, har Søndergaard Nedrivning nu landet de første opgaver i Jylland og på Fyn.
Søndergaard Nedrivnings plan om at indtage det vestlige Danmark bevæger sig fremad med afmålte skridt. Nedrivningsvirksomheden åbnede for et år siden et kontor i Slagelse, som skulle gøre det lettere at vinde opgaver i Jylland og på Fyn.

Nu gør adm. direktør Mads Søndergaard status.

- Vi er oppe på knap 10 medarbejdere nu. Vi har haft betydeligt mere omsætning i efteråret af 2015 end i foråret, så det går fremad, selv om vi selvfølgelig godt kan mærke, at det er et nyt marked, hvor vi ikke helt har de samme forbindelser som i det østlige Danmark, siger han.

Svært at finde byggeledere
Slagelse-afdelingen skal sidde på 30-40 procent af den samlede omsætning i Søndergaard Nedrivning om nogle år, når det hele er på plads. I løbet af det første år var målet, at afdelingen skulle beskæftige 20 mand, og selv om det ikke er indfriet, er Mads Søndergaard tilfreds med starten.

- En af grundene til, det går lidt langsommere end forventet, er, at det er svært at finde de rigtige byggeledere. Der er hård kamp om de kompetente folk i byggebranchen, siger direktøren, som er tredje generation i virksomheden efter grundlægger Ejner Søndergaard.

Læs hele artiklen her:

Licitationen - Byggeriets Dagblad

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.5