23948sdkhjf

Nye vinylgulve fra Tarkett

Vinylgulvet I.D. Premier fra Tarkett giver inspiration til nye løsninger med et udvalg af over hundrede farver, mønstre, modeller og kvaliteter. Derudover skal gulvene ikke installationsbehandles, og de er både lette og billige at vedligeholde.
Vinylgulvet I.D. Premier består af heterogene vinylfliser og stripes og bygger på de bedst sælgende designserier fra I.D. Premier, I.D. Moduline og I.D. Reflection. I kollektionen findes et antal naturtro træ-, sten- og marmormønstre samt fantasifulde grafiske og farverige enkeltfarvede mønstre. Det er kun fantasien der sætter grænser. I.D. Premier findes både med slidlag på 0,7 mm og 0,55 mm.

Med I.D. Premier styrker Tarkett sit udbud af vinylgulve til butikker og andre erhvervsmiljøer. Et heterogent vinylgulv betyder at gulvet er fabrikeret i flere lag, som giver et meget slidstærkt og smidigt gulv. Overfladen er PUR-forstærket med Topclean XP som garanterer slidstyrke, gør gulvet let at vedligeholde og mindsker behovet for rengøringsmiddel og vand med op til 30 %, hvilket er en fordel for både tegnebogen og miljøet.

Kilde: Tarkett

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094