23948sdkhjf

Konkurs-bølge først lige startet

Stilstanden på boligmarkedet har sat gang i en konkursbølge på boligmarkedet. Tre typehusfirmaer er allerede gået konkurs og branchens aktører forventer at flere kommer til.
Det seneste halve år er tre typehusfirmaer gået konkurs, hvilket skyldes den økonomiske stilstand på boligmarkedet. Branchens aktører mener, at flere følger.

- Jeg tror ikke, at vi har set den sidste konkurs i branchen. Mange har købt stort op af jordbanker på det forkerte tidspunkt, da priserne toppede, vurderer Jesper Lind, direktør i Lind & Risør, en af de store aktører på markedet for enfamiliehuse til Morgenavisen Jyllands-Posten.

NCC Bolig forventer at få store aktører i de kommende år vil sætte sig på typehusmarkedet og på den måde udradere de små firmaer.

Adm. direktør Niels Chr. Dahl fra Eurodan-huse tror dog ikke på deciderede konkurser. Han er dog klar over, at kunderne tyr til de store firmaer, når det spidser lidt til, men samtidig tror han på, at de små virksomheder vil komme til syne igen, når situationen ændrer sig til det bedre.

Kilde: Berlingske Business

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094