23948sdkhjf

Stensikkert resultat med almindelig fugepistol

Ny forankringsmasse i NKT-Fasteners sortimentet har ETA-godkendelse til brug i ganske almindelige fugepistoler
Både håndværkere og gør-det-selv-folk får nu langt lettere ved at fastgøre og montere diverse ting i beton, mursten og letbeton med dokumenteret sikkert resultat.

ITW Construction Products i Middelfart har nemlig udvidet sortimentet af NKT-Fasteners produkter med en ny forankringsmasse, der har ETA-godkendelse til brug i ganske almindelige fugepistoler.

Nyheden hedder Fix-Extra og gør det muligt at opnå hele den sikkerhed, som ETA-godkendelsen indebærer - samtidig med at arbejdet let og enkelt kan udføres uden brug af specialværktøj. Fix-Extra er en 2-komponent vinylesterbaseret forankringsmasse, der er meget fleksibel i anvendelsen og kan bruges til fastgørelse og montage af eksempelvis gevindstænger og armeringsjern i beton, mursten og letbeton. De to komponenter blandes automatisk ved tryk på fugepistolen, og den blandede forankringsmasse hærder hurtigt og får en ekstrem styrke, og samtidig med, at den giver mulighed for at gå helt ud til kanten. Fix-Extra er endvidere styrenfri og kan derfor anvendes indendørs uden krav om udluftning. På NKT-Fasteners hjemmeside findes en detaljeret brugervejledning.

ETA er en europæisk teknisk godkendelse, der giver brugeren en dokumenteret sikkerhed for, at produktet er velegnet til den givne opgave. Fix-Extra opfylder således meget høje krav til mekanisk modstandsevne og stabilitet, brandsikkerhed, hygiejne og miljø, sikkerhed ved anvendelse, støjbeskyttelse samt energiøkonomi og varmeisolering. ETA-dokumentationen kan downloades fra NKT-Fasteners hjemmeside.

Fix-Extra har en holdbarhed på op til et år og bevarer den angivne holdbarhed - selv om der er taget hul på den. Og så leveres den med to blanderør per patron, så man altid kan gøre brug af den ekstra holdbarhed.

Alle NKT-Fasteners produkter forhandles landet over gennem byggemarkeder, tømmerhandler og beslagforretninger. Der kan læses mere om Fix-Extra og de øvrige produkter på www.nkt-fasteners.dk .







Kilde: NKT Fasteners

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094