23948sdkhjf

JFP ansætter igen

Seks nye medarbejdere skal ruste entreprenørvirksomheden til mange nye opgaver på Sjælland.
Jørgen Friis Poulsen A/S (JFP) tog hul på vinteren med over 1.900 boliger i ordrebogen , og den fortsatte travlhed får virksomheden til at opruste yderligere.

Med seks nyansættelser i januar beskæftiger JFP nu 71 medarbejdere. Heraf er de 20 kommet til siden juni måned.

Niels Schjerlund Nielsen er i januar ansat som projekteringsleder på kontoret i København. Han skal i begyndelsen fungere som projekteringsleder på Eksercerpladsen i Ørestaden. Niels Schjerlund Nielsen er uddannet kloakmester og har i 18 år arbejdet som rådgivende ingeniør, de seneste ni år som afdelingsleder. Han kommer fra Balslev A/S, hvor han havde ansvar for afdelingens nybyggeri- og renoveringssager. Hos JFP vil Niels Schjerlund Nielsen have fokus på installationer og energitiltag. Bæredygtighed bliver også et fokusområde, idet Niels Schjerlund Nielsen er uddannet DGNB-konsulent.

Jacob Jensen er i januar ansat som projektleder på kontoret i København, hvor han i begyndelsen bliver tilknyttet anden etape på byggeriet Valby Maskinfabrik, P2. Jacob Jensen kommer fra et job som byggeleder i Enemærke og Petersen A/S. Han er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har 14 års erfaring fra byggebranchen.

Lena Therkildsen er i januar ansat som regnskabsassistent på kontoret i Herning. Lena Therkildsen kommer fra et job hos Fibo Intercon i Videbæk, hvor hun har arbejdet med ordrebehandling gennem en lang årrække. Hun er uddannet teknisk assistent.

Bo Moer er i december ansat som projektleder på kontoret i København. Her vil han fra begyndelse blive tilknyttet Grønttorvet i Valby, hvor JFP bygger 9.080 m² boliger for Calum. Bo Moer kommer fra et job som projektleder hos Arkitektgruppen og har i alt 30 års erfaring fra byggebranchen.

Martin Dyrholm Jensen er i december ansat som projektlederassistent hos JFP på kontoret i København, og bliver i begyndelsen tilknyttet byggeriet Nimbusparken på Frederiksberg. Her vil han arbejde med byggeledelse herunder styring af UE’er i forhold til tid og økonomi. Desuden skal han være sikkerhedskoordinator på pladsen. Martin Dyrholm Jensen er uddannet Bygningskonstruktør på København erhvervs akademi i 2012 (KEA) og har de seneste fire år arbejdet i MT Højgaards Nybyg afdeling i Byggeri Øst, hvor han var entrepriseleder.

Joakim H. Pedersen er i december ansat som projektleder på kontoret i Herning og bliver i begyndelsen tilknyttet byggepladsen Grønnedalsparken i Skanderborg. Her kommer han til at arbejde med blandt andet byggepladshåndtering, daglig drift og generelt projektlederarbejde. Joakim H. Pedersen kommer fra et job hos Langkjær Staalbyg og har fem års erfaring fra byggebranchen. Han er uddannet tømrer og bygningskonstruktør.
Læs mere om: JFP
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11