23948sdkhjf

Byforgrønnelse fra ZinCo Danmark

Over hele verden bliver byerne grønnere. Tagterrasser, flade tage, parkeringsdæk, ja selv skrånende tage bliver i mange tilfælde byforgrønnet med en smuk og dekorativ beplantning til glæde for områdets beboere og miljøet. ZinCo Danmark gør det sikkert at etablere grønne miljøer på taghaver og tagterrasser.
Det er firmaet ZinCo, der siden 1960 med gennemtænkte systemløsninger gør det muligt for arkitekter, ingeniører og bygherrer at projektere med en smuk, grøn beklædning på toppen af boligbyggeri og virksomheder. Systemet afdræner, skåner og beskytter den tætte underliggende overflade på tagene. På den måde kan disse arealer etableres som en smuk grøn oase, der fx også kan indeholde holdbare gå-, køre- og parkeringsarealer.

Et gennemprøvet system
- Vi har været repræsenteret i Danmark siden 2003, fortæller ZinCo's adm. direktør, Finn Hansen.

- Vi mærker nu en stærkt stigende interesse for at tage bygningens sidste uudnyttede areal i brug. Derfor skruer vi nu op for blusset med en række nye tiltag over for vores kunder. Trenden er for alvor kommet til DK, og jeg har allerede mange flotte eksempler på byggerier, der er blevet byforgrønnet takket være vores system, fortæller han.

Finn Hansen fortæller videre om de mange fordele ved det gennemprøvede system.

- Lad os starte med det tekniske, siger han. Set med den projekterendes øjne er systemet først og fremmest skånsomt mod det underliggende tag takket være diverse folier og membraner. Hertil kommer, at det er vandtilbageholdende, idet ca. 70% af nedbøren tilbageholdes. Det har planterne godt af, og samtidig forebygger man, at kloakkerne bliver overfyldt efter en regnbyge. ZinCo's tagløsning er desuden kraftigt isolerende mod varme, kulde og støj. Og så beskyttes det underliggende tag mod vind og vejr og temperatur-udsvingninger i membranen minimeres, fortæller han.

- Alt det vil vi gerne formidle til vores kunder. Og derfor vil vi nu give vores hjemmeside et kraftigt løft. Samtidig udvikler vi vores salgsorganisation, så vi kan tilbyde en endnu hurtigere og bedre projektvejledning.

Sikker vejledning til de projekterende
Eftersom hvert tagprojekt og p-dæk løsning kræver sin unikke opbygning, tilbyder ZinCo de projekterende en fyldestgørende vejledning hele vejen gennem projektet.

- Vi er med fra ide og beskrivelse af opbygningen, helt frem til at det færdige projekt har fået liv. Og det mener jeg helt bogstaveligt, siger Finn Hansen.

- På vores systemer kan vi jo plante alt fra blomster og løgvækster til træer og buske, lige som der som nævnt er mulighed for at etablere holdbare gå,- køre- og parkeringsarealer.

- Så jo, det skal tages helt bogstaveligt, at der kommer liv i byen med vores system, slutter Finn Hansen.

Interesserede læsere kan få mere information ved at henvende sig til ZinCo på telefon 86 28 04 66. Det er også muligt at finde mere information på www.zinco.dk



Kilde: ZinCo Danmark

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093