23948sdkhjf

Dansk Byggeri: Økonomisk redegørelse mangler udsyn

Den økonomiske redegørelse fra finansministeren opererer ikke med vækst i de offentlige investeringer. Dermed øger regeringen ifølge adm. direktør i Dansk Byggeri, Lars Storr-Hansen, risikoen for at løbe ind i nye vedligeholdelsesskandaler som med de misligholdte og nedslidte jernbaner
- Der er et presserende behov for at forøge investeringerne i store dele af den offentlige bygge- og anlægsportefølje. Desværre giver den økonomiske redegørelse ikke håb om, at regeringen for alvor lægger op til udmøntning af kvalitetsreformen og til modernisering af den danske infrastruktur, siger adm. direktør Lars Storr-Hansen, Dansk Byggeri.

I sin kommentar til finansministerens økonomiske redegørelse understreger Lars Storr-Hansen behovet for større opmærksomhed fra regeringens side mod den negative udvikling på bygninger og infrastruktur, som er blevet synlige i hverdagen for de fleste danskere.

- Ser vi alene på vejnettet, er der opbygget et stort behov for at forøge vedligeholdelsen og udbygningen af statsvejnettet. Her bør regeringen være opmærksom på, at der på statsvejene er mange strækninger, som ikke blot er slidte, men reelt er ved at blive nedbrudt. Og mange broer har nu nået en alder, hvor større vedligeholdelsesarbejder er stærkt påkrævet. Vi må derfor opfordre til en generel opprioritering af vedligeholdelsen, herunder ikke mindst statsvejene. Vi kommer ikke udenom behovet for at øge de offentlige investeringer, slutter Lars Storr-Hansen.

Kilde: Dansk Byggeri - www.danskbyggeri.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14