23948sdkhjf

Alle kvadratmeter udsolgt til Danmarks største gulvmesse

Gulvmessen 2008 i MCH Herning Kongrescenter melder allerede nu alt udsolgt. I alt 48 udstillere fra den danske gulvbranche er klar til at indtage samtlige kvadratmeter til den kommende gulvmesse, der finder sted 19.-21. august.
48 udstillere har allerede meldt sig på banen til Gulvmessen 2008. Dermed er næsten hele den danske gulvbranche repræsenteret på Danmarks største gulvmesse, der finder sted i MCH Herning Kongrescenter i dagene 19.-21. august. Her vil branchen præsentere tæpper, fliser, vinylbelægning, linoleum, parket og alt, hvad der lige nu findes på markedet af gulvbelægninger.

MCH Herning Kongrescenter melder allede nu om udsolgt.

- Vi havde slet ikke turde håbe på så mange tilmeldinger, så vi er meget stolte over den opbakning, messen har fået fra virksomhederne. Det er stort set hele den danske gulvbranche, der er repræsenteret på messen, og det synes jeg er flot. Jeg er overbevist om, at Gulvmessen 2008 bliver en lige så stor succes som sidste år, fortæller Christian Strøm, formand for Gulvbranchen.

Inspirationstur, faglige foredrag og rundtur i Herning
Entreprenører, gulvlæggere og arkitekter skal alle kunne finde inspiration på Gulvmessen. Derfor tilbyder Gulvmessen 2008 som noget nyt et "Ud af huset–arrangement". Her kommer deltagerne på en guidet rundtur i Herning og omegn, hvor de besøger prisbelønnede arkitektoniske perler, får faglige indlæg og ny inspiration.

- Vi vil gerne give vores besøgende en totaloplevelse. De skal både have en god salgsoplevelse på messen og samtidig hente ny faglig viden, inspiration og oplevelser med hjem. Derfor har vi lavet en guidet inspirationstur til alle interesserede, hvor de bl.a. får indlæg fra prisbelønnede arkitekter, fortæller projektansvarlig Astrid Andreassen, MCH Messecenter Herning Kongrescenter.

Fugtmåling, utraditionelle gulve og nye tendenser
Gulvmessen gentager sidste års succes med Gulvets Dag – en samlet inspirationsdag for hele branchen. Denne gang er det bl.a. livsstilsekspert fra "Kender du typen", Christine Feldthaus, der giver gode råd om boliglivsstil og forbrugsvaner. Det følges op med en konference om ny teknik og trends.

Fakta:
Gulvmessen 2008 er kommet på banen i et tæt samarbejde mellem MCH Messecenter Herning Kongrescenter og gulvbranchens producenter og leverandører. Målet er at få en bedre kontakt mellem gulvproducenterne, arkitekter og rådgivere. Det er anden gang, at messen finder sted. Første gang var i august 2007 – ligeledes i MCH Herning Kongrescenter.

Gulvmessen arrangeres af MCH og finder sted i MCH Herning Kongrescenter 19.-21. august 2008.

Kilde: Gulvmessen 2008

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11