23948sdkhjf

NCG - Orbicon: et samarbejde med synergi

Nordic Consulting Group Danmark (NCG) og Orbicon har indgået en strategisk alliance.
Nordic Consulting Group Danmark (NCG) og Orbicon har indgået en strategisk alliance. Formålet er yderligere at styrke de to firmaers position inden for bæredygtig udvikling med fokus på land, vand og miljø. Formålet er ligeledes at positionere sig på markedet for rådgivningsydelser til den offentlige og private sektor.

Igennem den strategiske alliance forener NCG og Orbicon det samfundsfaglige område med det naturvidenskabelige for derved at styrke de to firmaers kapacitet og evne til at levere integrerede opgaveløsninger.

De to virksomheder trækker på årtiers erfaring med at løse opgaver - på tværs af kontinenter, kulturer og sprog - for en lang række bilaterale og multilaterale institutioner indenfor international udvikling.

NCG og Orbicon repræsenterer to forskellige forretningsmodeller inden for konsulentbranchen. Orbicon er et traditionelt rådgivende ingeniørfirma med omkring 350 ansatte og speciale indenfor miljørådgivning. NCG er en partnerbaseret konsulentvirksomhed med omkring 30 partnere og yngre eksperter med en bred vifte af specialer indenfor international udvikling.

NCG og Orbicon forbliver to selvstændige virksomheder, og netop de to firmaers uafhængighed og forskellighed er en styrke, som skal udnyttes strategisk og kommercielt i det kommende samarbejde.

Samtidig understreger man vigtigheden af, at NCG og Orbicon har værdigrundlag som er meget lig hinanden, og som udspringer af deres respektive virksomhedskulturer og forretningsetik.

Kilde: Orbicon

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096