23948sdkhjf

Gratisbyggetilbud.dk og Lyngbyg i samarbejde om energivenligt byggeri

Den nyskabende entreprenør, Lyngbyg, der er kendt for energivenlige boliger og Gratisbyggetilbud.dk indgår et samarbejde, der vil betyde en øget eksponering af bæredygtigt byggeri i Danmark.
Samarbejdet mellem Gratisbyggetilbud.dk og Lyngbyg vil få den betydning, at markedet får nemmere adgang til og en højere indsigt i en anderledes måde at bygge på, hvor der virkelig tages højde for energi og miljø.

Fokus på bæredygtighed og arkitektur
Lyngbyg er på kort tid blevet kendt for deres energivenlige byggeri, og et af flagskibsprojekterne har været opførelsen af 12 energirigtige lejligheder i Ry midtby. Lejlighederne opvarmes udelukkende med jordvarme og solenergi samt ventilation med genvinding. Herudover er byggeriet udstyret med et opsamlingsanlæg til regnvand, hvilket betyder, at beboerne kan værne om miljøet, når de bruger regnvandet til toiletskyl, tøjvask og vanding af udendørsarealer.

Lyngbyg er etableret af Ivan Lyngby med en filosofi om at renovere ældre bygninger og opføre nybyggeri, hvor der er fokus på både funktionalitet og æstetik, og hvor man ikke går på kompromis med materialevalget for at sikre en boligløsning til ejeres og lejeres fulde tilfredshed.

Nulenergihuse til børnefamilier
Hos Gratisbyggetilbud.dk byder man Lyngbyg velkommen som leverandør og forventer at kunne tilbyde nulenergihuse til eksempelvis børnefamilier, der ønsker at spare penge ved opførelse af en miljøvenlig bolig kontra en almindelig villa.

- Vi er glade for at have indgået et samarbejde med Lyngbyg, da vi betragter firmaet som en særdeles spændende entreprenør, der kan tilføje byggeriet helt nye dimensioner. Til eksempel er Lyngbyg kendte for at opføre miljøvenlige boliger, der ikke koster mere end almindelige villaer.
Der er derfor ingen tvivl om, at miljørigtige boliger er fremtiden, siger Michael Jacobsen, administrerende direktør hos Gratisbyggetilbud.dk.

Også Ivan Lyngby imødeser det nye samarbejde med store forventninger.

- Gratisbyggetilbud.dk har kontakt til en lang række bygherrer, og hvis de kan være med til at finde potentielle emner til os, er vi glade, siger Ivan Lyngby, der fortæller, at Lyngbyg for tiden opfører energivenlige boliger i forskellige varianter, for eksempel parcelhuse, rækkehuse, punkthuse med lejligheder samt etagebyggeri.

400 kroner i el-regning om året
Ifølge Ivan Lyngby er der lave driftsomkostninger ved køb af en miljøvenlig bolig. Ved en 150 m2 stor bolig udgør varmeregningen 200 kroner om måneden, mens el-regningen til lys løber op på 400 kroner på et år.

- De fleste kan være med her, konstaterer Ivan Lyngby og fortsætter: - Vi vil derfor gerne gøre danskerne opmærksomme på, at der findes lavenergi – og det helt sikkert bliver fremtiden, ikke mindst på grund af de lave driftsomkostninger.

Hos Gratisbyggetilbud.dk håber de på en stigende efterspørgsel på opførelse af energivenlige boliger.

- Vi ser frem til at kunne tilbyde portalens mange brugere et anderledes byggeprodukt, hvor der er kræset om arkitektur, valg af materialer og bæredygtighed i forhold til energiforbrug og miljøpåvirkning, slutter Michael Jacobsen fra Gratisbyggetilbud.dk

Kilde: Gratisbyggetilbud.dk og Lyngbyg

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078