23948sdkhjf

Sun Air bygger nyt domicil

Aart og Triconsult er rådgivere, mens entreprenørfirmaet Ove Larsen skal stå for byggeriet.
Onsdag den 2. december blev første spadestik taget til Sun Airs nye hovedkontor i Billund.

Aart Architects står for designet af bygningen, der indgår som led i en større fornyelse i forbindelse med et generationsskifte hos Sun Air of Scandinavia.

Ambitionen md byggeriet er at skabe nye muligheder for Sun Air og datterselskabet JoinJet.

- Det at kunne samle JoinJet og Sun Air under samme tag i varierende og tæt forbundne arbejdszoner, som motiverer til samarbejde og vidensdeling på tværs af organisationen, vil være endnu en fordel, vi kan drage nytte af, siger CEO og indehaver, Kristoffer Sundberg.

Hertil kommer udsigten over indflyvningen til Billund Lufthavn, der vil skabe en helt særlig atmosfære af international luftfart for både Sun Airs medarbejdere og gæster.

Det nye hovedkontor bliver 1.000 kvadratmeter, fordelt på fem etager. Bygningen beklædes i aluminium, og tagfladen afspejler de omkringliggende hangarbygninger.

Samspillet med omgivelserne understøttes af den perforerede facade, der om aftenen vil få hovedkontoret til at lyse op i lufthavnslandskabet.

I sommerhalvåret vil den perforerede facade desuden fungere som solafskærmning, mens den i vinterhalvåret, når solen står lavt på himlen, vil skabe et behageligt, blændfrit lysindfald i de indre kontorrum.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078