23948sdkhjf

Vild video: 4-årig tester lastbil

Se 4-årige Sophie tonse rundt på byggeplads med en radiostyret entreprenør-lastbil i Volvo Trucks' seneste video "Look who’s driving."
Fire år gamle Sophie udsætter Volvo FMX for den hårdeste udfordring nogensinde. Det gør hun i Volvo Trucks' nyeste "live-test" video, "Look who’s driving."



Sophie kører en 18 ton tung Volvo FMX rundt på en byggeplads ved hjælp af en fjernbetjening, og man kan vidst roligt sige, at lastbilen kommer ud for lidt af hvert. Den ender blandt andet med at køre op ad en blød, stejl bakke, inden den ruller 360 grader rundt hele vejen ned.

- Formålet med testen er at vise, hvor meget lastbilen kan klare, og hvor let den håndterer selv de mest krævende kørselsforhold. Testen viser med al tydelighed, at lastvognen er i stand til at klare selv de mest ekstreme forhold, siger Ricard Fritz, vicedirektør hos Volvo Trucks.

FMX er Volvo's entreprenørlastbil. Den har fået adskillige nye funktioner i løbet af året, som blev testet i filmen, blandt andet Automatic Traction Control, hvor en automatisk tilkobling af træk på foraksel aktiveres, når der er behov for det. Automatic Traction Control holder bilen kørende selv på meget stejle og bløde overflader. Derudover har bilen en forbedret kofanger, en stærkere bundplade - og så er den vandtæt, hvilket der i den grad bliver brug for i Sophies test.

Filmen er den seneste film i Volvo Trucks' serie af "live tests", der også omfatter The Epic Split og The Hamster Stunt.

Fakta:
Model: Volvo FMX 8x6 med Automatic Traction Control på forakslen.
Motorydelse: 540 hk.
Specifikation: Dagførerhus, dumperopbygning, I-Shift, ekstra højt chassis
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172