23948sdkhjf

Vækst får Rambøll til at gennemføre midlertidig flytning

Målet er i 2012 at flytte ind i ny domicilejendom, som skal være en del af Frank Gehrys nye havnefront i Sønderborg.
I 35 år har det rådgivende ingeniørfirma Rambøll haft til huse på 1. sal i ejendommen Perlegade 36 i Sønderborg, men nu er det slut. Antallet af opgaver er i hastig vækst, og det samme er antallet af nye medarbejdere. Derfor flytter firmaet den 15. august ind i en del af KontorCentrets tidligere ejendom på hjørnet af Augustenborg Landevej og Agtoftsvej i Sønderborg.

På den nye adresse vil Rambøll råde over ca. 550 kvadratmeter kontor – det er 200 kvadratmeter flere end i det nuværende lejemål. Flytningen er af midlertidig karakter. Inden for de næste fire år venter firmaet at få nyt domicil ved havnekajen i Sønderborg.

- Vi har sammen med andre firmaer planer om at flytte ind i en form for ”Creative House” på havnen. Vi ønsker at blive en del af den nye havnefront, som Frank Gehry skaber, og derfor er vi naturligvis spændt på den masterplan, han præsenterer til efteråret. Når vi kender mulighederne, kan vi gå i gang med at realisere planerne. Jeg håber, vi senest i 2012 har kontorer med udsigt over Alssund, siger afdelingsleder Lars Chresten Møller.

Rambøll i Sønderborg beskæftiger 16 medarbejdere og venter inden årsskiftet at have udvidet antallet til 20. Firmaet er især beskæftiget med bygge- og anlægsprojekter samt større spildevands- og afvandingsprojekter.

Baggrunden for væksten i antallet af medarbejdere er en kombination af flere opgaver i Sønderjylland og udstationering af medarbejdere til specialopgaver i bl.a. Norge. Rambøll er med flere end 7.500 medarbejdere Nordens førende videnvirksomhed.

Kilde: Rambøll

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11