23948sdkhjf

CM Jernvarer vinder 15 år gammel sag

Firmaet CM Jernvarer i Odense har netop vundet en 15 år gammel sag om tætningsskader i lukkede spærprofiler. Virksomheden havde ellers tabt i landsretten, men nu har Højesteret frifundet virksomheden.
CM Jernvarer i Odense er bleve frifundet af Højesteret i en 15 år gammel sag, man ellers havde tabt i Landsretten.

I 1993 blev der konstateret tætningskader i nogle lukkede spærprofiler, CM Jernvarer havde galvaniseret for virksomheden A/S Bulsø (KSJ Invest). Sidstnævnte havde herefter solgt spærprofilerne videre til fynske gartnerier. Gartnerne og Bulsø blev enige om et forlig, mens Bulsø lagde sag an mod CM Jernvarer. Beskyldningen gik på mangelfuldt arbejde og dårlig rådgivning.

En undersøgelse har afsløret, at årsagen til tætningskaderne var en kombination af rester af zinkaske, flusmiddel og fugtige forhold. Det har nemlig senere vist sig, at zinkaske og flusmiddel kan skabe problemer, hvis det efterlades i lukkede spærsystemer og udsættes for bestemte forhold.

Højsteret har derfor nu slået fast, at CM jernvarer har udført galvniseringen i overensstemmelse med praksis på daværende tidspunkt og dermed frifundet CM Jernvarer.

Kilde: Fyens Stiftstidende

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109