23948sdkhjf

Sjælsø sikrer sig stort erhvervs- og boligprojekt i Stockholm

Sjælsø har af Vasakronan købt en kontorejendom på 25.000 kvadratmeter i Solna Kommune i Stockholm for 290 mio. sek. Udover selve kontorbygningen omfatter ejendommen et større grundareal, der efter en nærmere projektudvikling i samarbejde med Solna Kommune forventes at give mulighed for nyt bolig- og kontorbyggeri på ca. 60.000 kvadratmeter med en meget attraktiv beliggenhed.
Projektet er attraktivt placeret få minutter fra det centrale Stockholm med udsigt over Pampas Marina og Ulvsundasjön, og med nem adgang til såvel Tunnelbanen som vejnettet. Projektudviklingen af området er igangsat, og en ny lokalplan forventes at foreligge i 2009.

Den eksisterende kontorbygning på 25.000 m2 er delvist udlejet til Arbetsmiljöverket. Den resterende del af bygningen forventes udlejet til én eller flere lejere som led i videreudviklingen af ejendommen og det samlede projekt. Med købet af projektet får Sjælsø skabt et godt grundlag for udvidelse af selskabets aktiviteter i Sverige. Sjælsøs til dato største projekt i Sverige er kontor- og retailprojektet i Älvsjö med en projektværdi på 475 mio. kr., der i oktober 2007 blev solgt til Property Group. Projektet er netop færdiggjort og afleveres i denne måned til køberen.

Uændrede resultatforventninger
Købet af projektet i Solna i Stockholm påvirker ikke resultatforventningerne for 2008, men understøtter Sjælsøs langsigtede indtjeningsmuligheder på det svenske marked.

Resultatforventningerne for 2008 fastholdes således uændret med et resultat før skat og eksklusiv eventuelle værdireguleringer i niveauet kr. 800 mio.

Kilde: Sjælsø

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125