23948sdkhjf

Mangor & Nagel med største overskud siden krisen

Den nordsjællandske tegnestue har fået bedre styr på indtjeningen.
Regnskabsåret 2014/15 blev det bedste siden 2008 for Mangor & Nagel, hvis indtjening vælges som det afgørende parameter at måle på. Den nordsjællandske tegnestue præsenterede et overskud før skat på 2,5 mio. kr., hvilket er mere end 2 mio. kr. bedre end det foregående regnskabsår.

En del af indtægterne er skabt efter salg af værdipapirer, men selv fraregnet dette er der tale om en markant forbedring af indtjeningen på driften, hvilket også var i fokus, da adm. direktør og partner, Torben Nagel, i december lod sig interviewe til Building Supply.

- Det vigtigste for os er at blive bedre til at tjene penge, for det har vi ikke været gode nok til. I princippet kan man sige, at vi skal blive endnu mere professionelle til det, vi gør. Priserne bliver bare ikke større, så vi skal sørge for at give de rigtige priser og have de rigtige folk ansat til det, sagde Torben Nagel dengang.

Ny direktør
Det sidste har Mangor & Nagel sørget for ved at hente Bente Andersen ind som adm. direktør med formel virkning fra årsskiftet. Bente Andersen har både en MBA fra Copenhagen Business School og er optaget i Akademisk Arkitektforening, ligesom hun kan fremvise et cv med erfaring fra fra både arkitekt-, ingeniør-, bygherre- og udviklersiden gennem ansættelser hos blandt andre COWI, PWC og senest Entasis.

Hverken Torben Nagel eller Bente Andersen har reageret på Building Supplys henvendelser om en kommentar til 2014/15-regnskabet.

Vinder konkurrence i Aarhus

Mangor & Nagel har netop vundet konkurrencen om ny integreret børneinstitution i Åbyhøj, der ligger i Aarhus Kommune. Det pædagoiske fokus i den ny institution er motorik og udeliv. Institutionen skal rumme 96 børn i alderen 0-6 år og åbner i april 2017, oplyser tegnestuen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.647