23948sdkhjf

Nyansættelser i bygge- og anlægsbranchen

Få overblikket over de seneste jobrokader i byggeriet.
Anker Hansen & Co.
Casper Moldrup Mikkelsen er udnævnt som ny tilbudsmedarbejder. Han har siden marts 2013 fungeret som projektleder med ansvar for byggepladserne på Stevns og var før dette ansat som tilbudsansvarlig for Jorton på Sjælland.

Arkitektfirmaet Nord A/S
Kim Jessen, 50 år, bliver en del af byggeledelsesteamet. Han har mange års erfaring fra branchen, og kommer fra en stilling i Cimbria Unigrain, hvor han har arbejdet med planlægning af komplekse industribyggerier i Europa.

Jakob Rimmer, 31 år, er ansat som projektleder og skal være med til at videreudvikle koblingen mellem tegneværktøjer, projekt og proces. Han er uddannet bygningskonstruktør og kommer fra en stilling hos ingeniørfirmaet Hjellnes Consult A/S i Oslo, hvor han har varetaget projektledelse og koordinering.

Kevin Guldberg Nielsen, 24 år, er ansat til at videreudvikle tegnestuens 3D platform, og til at optimere projekteringsprocessen ved at agere bindeled mellem skitserings- og projekteringsfasen. Han er nyuddannet bygningskonstruktør og modtog i foråret 2015 Spar Nord Fondens etableringslegat på anbefaling fra UCN. Han er allerede et velkendt ansigt, idet han gennem sin studietid har været ansat på tegnestuen.

Bengt Nielsen, 34 år, er ansat som byggeleder. Han er uddannet bygningskonstruktør og HD(O) og kommer fra en stilling som driftschef ved Lejerbo.

Bricks A/S
Annette K. Valsted er tiltrådt som sagsbehandler. Hun kommer senest fra en stilling hos Nybolig Erhverv Aarhus og har tidligere arbejdet for Colliers og Home.

Cembrit
Martin Ryge, 37 år, er ansat som logistikassistent arbejdsopgaver inden for optimering af logistik, herunder transport til kunder samt til og fra lagre i Danmark. Han er uddannet speditør og har senest været ansat hos DSV Road som Key Account Manager for netop Cembrit.

Damixa / FM Mattsson Mora Group Danmark
Lars Lindegaard Østerhaab er ansat som Sourcing & Development Manager med ansvar for udvikling af nye armaturer samt håndtering og auditering af leverandører i ind- og udland.

Han er uddannet maskiningeniør og kommer fra en stilling hos Universal Robots. Frem til juni 2013 var han ansat som udviklingsingeniør i Damixa og vender dermed nu tilbage til sin gamle arbejdsplads.

GK Danmark
Hans Kristian Grabau, 50 år, er ansat i en nyoprettet stilling som kvalitetschef med udgangspunkt fra Aarhus-kontoret.
Han uddannet teknikumingeniør og kommer fra en stilling som afdelingsleder i Brøndum og var før dette ansat som projektleder og afdelingschef i Glenco, samt en kort periode i Ventilationsgruppen.

IF Group A/S
Anton Buch er ansat som salgs- og afdelingsleder med ansvar for salg og produktion af beton og IF Blocks.
Han har 24 års erfaring fra betonbranchen og kommer senest fra BG Beton i Viborg, hvor han var medejer og direktør.

Letbæk Plast
Lone Mølbach er ansat i kundeservice, hvor hun bliver ansvarlig for at servicere og udvikle samarbejdet med eksisterende kunder. Lone Mølbach kommer senest fra en tilsvarende rolle hos Bramming Plast-Industri og har tidligere arbejdet hos Fritz Hansen.

René Nielsen er ansat som IT- og regnskabschef. Han har en baggrund fra Semco Maritime, Andritz og senest KA Interiør med ansvar for at udvikle og implementere økonomi- og administrationssystemer.

Midtsun
Anders Bøjer Drejer, der er uddannet konstruktør, er ansat i den tekniske afdeling med arbejdsopgaver inden for projektering og afklaring.

Mikkel Winther Høj, der er uddannet markedsføringsøkonom, er ansat i salgsafdelingen med arbejdsopgaver inden for tilbudsgivning og ordrebehandling.

Niras
Lars Bøegh-Nielsen, 41 år, er ansat som maskiningeniør i forretningsenheden Byggeri og Industri.

Næstved Flisecenter
Jesper Winther Jensen, 42 år, er ansat som arkitektkonsulent med ansvar for kontakten til arkitekter, designere og konceptbutikker. Han kommer fra et job som projektchef i Fliseuniverset og har tidligere været produktchef hos Stark med ansvar for kædens flisesortiment samt drevet egen virksomhed med forhandling af agenturer på keramiske fliser.

Jesper Winter Jensen afløser Næstved Flisecenters hidtidige arkitektkonsulent, Michael Frank, der har fået nyt job hos Junckers.

SmartGuard ApS
Dorthe Kaae er ansat som PA og skal medvirke til at styrke de administrative processer, samt salgs- og markedsføringsprocedurer med reference til CEO, Casper Wilken. Hun kommer senest fra en stilling som PA/sekretær hos Kromann Reumert.

STM Vinduer A/S
Kurt Vase er ansat som intern sælger med udgangspunkt fra projektkontoret i Horsens. Han har 25 års erfaring fra branchen og kommer senest fra en stilling i Bøjsø Døre og Vinduer.

Titech Electric A/S
Jesper Steenstrup er ansat som salgschef med fokus på OEM-kunder i ind- og udland. Han kommer fra en stilling som global salgschef hos Prysmian Group og var inden da ansat hos Løgstrup med ansvar for tavleproduktion.

Venti
Lars Dusinius er ansat som afdelingsleder i Ventis nyetablerede afdeling på Sjælland. Han har over 20 års erfaring fra ventilationsbranchen, først som montør og senere som entrepriseleder, og har senest været ansat hos Poul Christensen VVS i Hvalsø.

Viega
Benjamin Kristensen er ansat som distriktschef med ansvar for VVS-installatører og grossister på Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm. Han har en baggrund som VVS-installatør og kommer fra en stilling som salgskonsulent hos Sanistål.

Tidligere distriktschef Flemming Sylvest Larsen overgår til en ny funktion som teknisk manager for rådgivende ingeniører og projektentreprenører på Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm.

Teknisk manager Palle Jespersen overgår til en ny funktion som ansvarlig for rådgivende ingeniører og projektentreprenører på Fyn og Jylland samt for industrielle kunder i Danmark.

Wood Step A/S
Rasmus Pilegaard, 37 år, er ansat som trappemontør med ansvar for trappemontagen i hele Jylland.

Michael Støvring Nielsen, 26 år, er ansat som trappemontør i Jylland.

Majbritt Hagensen er ansat som bogholderiassistent.

Züblin A/S
Lars Bilde er ansat som tilbudschef for Fundering & Anlæg. Han er uddannet akademiingeniør (bygning) og har senest været ansat som Lead Contract Manager i Dong Energy Wind Power. Inden da arbejdede han for E. Pihl & Søn gennem mere end 16 år.

Aalborg Portland A/S
Jonas Niels Johannesson, 36 år, er ansat som Business Process Consultant med ansvar for at optimere og videreudvikle forretningsprocesser. Han er uddannet cand.merc. i finansiering og regnskab (FIR) fra CBS og har senest arbejdet som freelance management konsulent. Derudover har han været ansat hos Novo Nordisk som business partner og hos Vestas som business konsulent.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078