23948sdkhjf

Casa kan blive bedst til vækst

Med titlen EY Entrepreneur Of The Year i Region Midtjylland er Horsens-entreprenøren blandt de seks virksomheder, der skal dyste om titlen som Danmarks bedste vækstvirksomhed.
Casa A/S har stor succes som en entreprenør og ejendomsudvikler over hele landet. De seneste år har der virkelig været fart på udviklingen, og det er baggrund for, at virksomheden i sidste uge blev kåret som EY Entrepreneur Of The Year i Region Midtjylland.

Juryen hæftede sig særligt ved, at Michael Mortensen, grundlægger, bestyrelsesformand og hovedaktionær i Casa, allerede som 14-årig stiftede sit første selskab med hjælp fra en advokat, da han ikke selv var myndig. Siden har han været særdeles arbejdsom og vækstfokuseret. Den virkelyst og vilje er en vigtig faktor i EY Entrepreneur Of The Year.

- De virksomheder, der har succes, har en stærk forretningsidé og har ofte set nogle muligheder, som andre ikke har set eller ikke er lykkedes med. EY Entrepreneur Of The Year er en hyldest til de vækstdynamoer, der har gåpåmod og viljen til at lykkes, og deres betydning for samfundsudviklingen, siger Søren Smedegaard Hvid, partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year.

Ved kåringen var Casa oppe mod fire stærke nominerede virksomheder i regionen, som også blev hyldet ved festlighederne: Dansk Design Management A/S, Dansk IngeniørService A/S, Pindstrup Mosebrug A/S og WhiteAway A/S.

Med sejren er virksomheden klar til landskåringen, som finder sted i Bella Center den 26. november. Her bliver det afgjort, hvilken af de seks regionsvindere, der skal repræsentere Danmark ved EY World Entrepreneur Of The Year i Monaco til næste år.

- Vi har i Casa en klar vækststrategi, så vi går selvfølgelig efter at skulle repræsentere Danmark i Monaco til næste år. Vi har rødder i Region Midtjylland men vækster i hele landet, siger Michael Mortensen.
Læs mere om: CASA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109