23948sdkhjf

Undgå revner i dit massive trægulv

Det revolutionerende gulvunderlag til trægulve – Elastilon - er nu kommet til Danmark. Elastilon er et helt unikt undergulv og montagesystem som minimerer svindrevner væsentligt, selv ved anvendelse af gulvvarme.
Det hollandske produkt Elastilon har nu fundet vej til det danske marked. Produktet er vinder af prisen Contract Floors Awards 2007, hvor det blev kåret som bedste produkt inden for branchen. Produktet er anerkendt for sin høje kvalitet og forhandles i det meste af verden.

Det der gør Elastilon helt unikt som undergulv til massive trægulve, er dets elasticitet og stærke klæbeevne. Disse to ting i forening gør, at produktet arbejder sammen med trægulvet: Når det massive trægulv udvider sig og trækker sig sammen på grund af fugt og varme, så følger underlaget ganske enkelt med. Dette gør, at gulvet hele tiden bliver holdt sammen og derved kan svindrevner minimeres væsentligt, og endda i de fleste tilfælde helt undgås. Dette gør ydermere produktet helt unikt i forbindelse med anvendelse af gulvvarme, hvor det massive trægulv ofte arbejder mere end almindeligvis.

En anden stor fordel ved produktet er, at der kan spares op til 70% af arbejdslønnen i forhold til gængse lægge principper. Produktet lægges nemlig uden brug af søm, clips eller lim, hvilket giver en hurtig og brugervenlig montage.

Produktet er miljøvenligt og afgiver ingen giftige luftarter.

Endelig skal til sidst nævnes, at produktet er særdeles komfortabelt i brugen, idet gulvet kommer til at afgive mindre støj og der opnås en bedre affjedring.


Kilde: Båring Savværk - www.baaring.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112