23948sdkhjf

El:con fusionerer til ét selskab

Den NRGi-ejede installatørvirksomhed sammelægger sine selskaber for at blive stærkere og enklere.
Den landsdækkende elinstallatørvirksomhed El:con lægger nu sine otte selskaber sammen i ét.

Det skal ifølge virksomheden forenkle en struktur, som på grund af en historie med mange sammenlægninger er kompliceret. Forenklingen skal skabe et stærkt fundament for udvikling, skriver El:con i en pressemeddelelse.

- Fusionen kan bidrage til at give os fundamentet til at indfri vores vækststrategi de kommende år. Med fusionen opnår vi en enklere administration og lavere
omkostninger. Det kan forbedre vores konkurrenceevne på markedet og medvirke til at øget indtjening, siger Jesper Knudsen, øverste daglige chef.

- Jeg ser det derfor, som en klar fordel at have en enkel selskabsstruktur. Vi oplever desuden, at kunderne efterspørger komplette tekniske løsninger og en
mere enkel indgang til os. Med ét samlet El:con skaber vi et bedre udgangspunkt for at kunne levere ensartede ydelser til vores landsdækkende kunder samtidig med, at vi kommer til at stå som en stærkere og mere solid samarbejdspartner.

Fusionen skal ikke have konsekvenser for nuværende medarbejdere, og kunderne skal opleve kontakten som uforandret. El:con skal fortsat være stærk lokalt, som Jesper Knudsen betegner virksomheden.

- Blot vil vi med fusionen være endnu bedre til at løfte de landsdækkende opgaver og fremstå mere slagkraftige med yderligere mulighed for levere tekniske ydelser og løsninger, der skaber værdi hos vores kunder.

El:con, som er ejet af energiselskabet NRGi, har godt 700 medarbejdere og serviceafdelinger i hele landet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095