23948sdkhjf

M.J. Eriksson fremviser bedre regnskab end ventet

Regnskabstallene er bedre end forventet i den seneste offentliggjorte årsrapport hos M.J. Eriksson A/S, der dog næste år forventer nedgang i omfanget af opgaver.
Det har været en positiv oplevelse for anlægsentreprenørvirksomheden M.J. Eriksson A/S at gennemgå den seneste årsrapport.

Resultatet og den økonomiske udvikling er nemlig bedre end forventet.

Over hele linjen går virksomheden frem, og årsresultatet lander på 106,25 mio. kroner mod 43,79 mio. kroner i 2013/14.

- Der er mange ting, der gør, at vi er nået dertil, siger virksomhedens administrerende direktør, Jørgen Eriksson til Licitationen - Byggeriets Dagblad og påpeger blandt andet faldende dieseloliepriser, lavere renter og ingen sager med store tab.

- Når man som os bruger 10 millioner liter dieselolie, så spiller det selvfølgelig ind, at prisen er faldet med lidt over en kroner, siger han og glæder sig over, at virksomheden står mere velpolstret.

Nedgang i opgaver
Forventningen er nemlig, at der vil ske en nedgang i omfanget af opgaver de kommende år med lavere omsætning og indtjening til følge.

Direktøren henviser til Femern-udskydelsen, som han forventer, vil bremse andre aktiviteter og dermed skabe lavere aktivitetsniveau.

- Det vil selvfølgelig også betyde, at der vil blive færre ansatte, lyder det fra direktøren.

- Vi forventer et marked, hvor vi vil falde 10-15 procent på omsætning, fortsætter han og understreger, at det er svært at komme med forudsigelser.

- Havde du spurgt mig for et år siden, så havde jeg aldrig troet, at vi ville nå hertil i år. Derfor er det også svært at spå om næste år, siger han.

Satser på nye områder
For at ruste sig til den forventede nedgang har M.J. Eriksson besluttet at brede kompetenceområderne mere ud.

Virksomheden har blandt andet investeret i en mikrotunnelleringsmaskine og vil gøre sig i betonkonstruktioner.

Et område, som M.J. Eriksson gjorde sig i for mange år siden, men som ikke har fyldt i de senere år, oplyser Jørgen Eriksson.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094