23948sdkhjf

Ny direktør i Sweco Danmark

Ola Hansson er ny mand i spidsen for Water & Energy på det danske marked. Han har blandt andet stået i spidsen for udviklingen af Swecos ”smart cities”-koncept.
Det er en erfaren mand, der sætter sig i direktørstolen, når svenske Ola Hansson i dag begynder sit nye job som Business Line direktør for Water & Energy i Sweco Danmark.

48-årige Ola Hansson kommer fra en stilling som Senior Vice President for Business Development i Sweco Sverige AB. Han har over 20 års international og national erfaring fra vand- og miljøsektoren og har senest været ansvarlig for integrationen af både Vectura og Grontmij Sverige i Sweco.

- Vi glæder os til at få en meget erfaren og innovativ direktør med et stort udsyn. Ola kan bidrage med et stort kendskab til fremtidens urbane løsninger og kendskab til kompetencerne blandt Sweco’s 14.500 medarbejdere, hvor vi kan trække endnu flere spidskompetencer ind i det danske marked, siger Henrik Martens, markedsdirektør i Sweco Danmark.

Hovedpersonen selv udpeger klimatilpasning og de voksende storbyer som nogle af de områder, hvor Sweco kan gøre den store forskel:

- Sweco har en masse erfarne medarbejdere, som er motiverede for at kunne hjælpe kunderne bedst muligt. Vi skal hele tiden være engagerede og nysgerrige på, hvordan vi bedst kan tilbyde vores kunder de rette kompetencer til ethvert projekt, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094