23948sdkhjf

60 boliger på Nyborg havn mangler lidt endnu

Byggeplaner lever i bedste velgående på Nyborgs midtermole.
Planerne for boligbyggeri på Midtermolen i Nyborg, som er en del det tidligere DSB-arealer omkring Nyborg Færgehavn, får nyt liv. Det skriver fyens.dk.

Projektet blev som så meget andet lagt død af finanskrisen og ikke mindst konkursen i ejendomsselskabet Danton, der ejede den ene halvdel af projektet. Ejerskabet er siden endt hos et datterselskab i Selandia Properties.

- Alle muligheder for at udnytte byggeretten er fortsat åbne. Der kan blive tale om et salg til en investor, selskabet kan eventuelt selv løfte opgaven, eller der kan komme en eller flere partnere med, siger Peter Lundmark Jensen, direktør i selskabet Midtermolen Aps, til fyens.dk.

Han tilføjer, at man holder fast i at ville benytte den gamle lokalplan og muligheden for at gennemføre det oprindelige byggeri på 60 boliger. Midtermolen vil nu søge Nyborg Kommune om byggetilladelse samt prissætte projektet.

Fakta: Midtermolen

Midtermolen er en del af det tidligere DSB arealer omkring Nyborg Færgehavn. Bebyggelsen er placeret både byplanmæssigt, trafikal og ikke mindst visuelt i forhold til Nyborg bymidte og havnen.

Creo Arkitekter har slået stregerne til projektet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111