23948sdkhjf

3M køber Peltor og E-A-R

3M's opkøb af Aearo Technologies Inc. er nu endelig godkendt og gennemført. Dermed udvides 3Ms produktsortiment inden for høre-, øjen- og ansigtsværn.
3M's opkøb af Aearo Technologies Inc. er nu endelig godkendt og gennemført. Med opkøbet kan 3M tilbyde et endnu større og bredere sortiment af personlige sikkerhedsprodukter.

Med tilgangen af stærke brands som fx E-A-R og Peltor bliver 3M's produktportefølje udvidet til et endnu bedre og bredere sortiment indenfor høre-, øjen- og ansigtsværn. Sammen vil 3M og Aearos kvalitetsprodukter og brandposition give brugerne af sikkerhedsprodukter nye løsninger til fremtiden.

Yderligere oplysninger
For mere information om opkøbet, kontakt venligst Jesper Borchers, Salgs- og Marketingdirektør hos 3M a/s, på telefon 43 48 01 00 eller mail jhborchers@mmm.com.

Om Aearo Technologies Inc.
Aearo Technologies Inc. er en global markedsleder inden for personlige sikkerhedsprodukter. Virksomheden fremstiller og sælger højteknologiske produkter som for eksempel høreværn, hovedtelefoner og øjen- og ansigtsværn og har hovedkvarter i Indianapolis i USA. Aearos produkter sælges i mere end 70 forskellige lande verden over.

Om 3M
I mere end 100 år har mennesker over hele verden vendt sig mod 3M for at få produkter og ideer, der løser problemer og gør deres liv lettere og bedre. Med mere end 55.000 produkter, over 30 kerneteknologier og som førende i de største markeder på verdensplan, fortsætter 3M med at udvikle geniale løsninger, der møder dine varierende behov. SpeedglasTM, Scotch®, Post-it®, ScotchgardTM, ThinsulateTM, Scotch-BriteTM, FiltreteTM, CommandTM og NexcareTM er 3M's varemærker.

Kilde: 3M A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125