23948sdkhjf

Pressalit Care nedbryder barrierer for handicappede

Selv med nedsat funktionsevne kan mennesker nedbryde forhindringer og skabe muligheder. Det er filosofien bag Pressalit Cares køkken- og badeværelsesløsninger, der kan opleves, når Health & Rehab 2008 slår dørene op i Bella Centret den 6.-8. maj.
Mennesker med nedsat funktionsevne møder mange udfordringer i dagligdagen. Men Pressalit Care er med til at nedbryde forhindringerne. Hvordan kan man opleve på Health & Rehab 2008 i Bella Centret den 6.-8. maj. Messen er Skandinaviens største for hjælpemidler, serviceydelser samt pleje- og sygehusudstyr.

- Keep Living er det centrale omdrejningspunkt for vores virksomhed og produkter. Filosofien bygger på en grundtanke om at nedbryde forhindringer og skabe muligheder. Traditionelt set er produkterne i centrum på Health & Rehab. Men udover at præsentere vores løsninger vil vi gerne formidle det livsbekræftende Keep Living-budskab, forklarer direktør Erik Boyter, Pressalit Care.

Handicapatleter som rollemodeller
I forlængelse af filosofien har Pressalit Care i samarbejde med Dansk Handicap Idræts-Forbund og Team Danmark lanceret Pressalit Sports Academy, der forbereder de danske handicapatleter forud for de Paralympiske Lege i Beijing i september.

- På akademiet deltager nogle stærke rollemodeller, som gennem sporten nedbryder åbenlyse begrænsninger. Vi er meget fascinerede af handicapatleterne og får en unik inspiration fra dem. De er indbegrebet af vores filosofi og inspirerer os til at medtænke både fysiske og mentale udfordringer i vores produkter. På den måde skabes de bedste løsninger for vores brugere, fastslår Erik Boyter.

Alle involveres
For virksomheden, der producerer en række køkken- og badeværelsesløsninger til mennesker med nedsat funktionsevne, inddrager konceptet dog ikke kun brugeren, men også andre grupper.

- For at den handicappede skal kunne leve en normal tilværelse, er det også vigtigt med et godt arbejdsmiljø for blandt andet hjælpere og plejepersonale. Samtidig skal arkitekter og bygherrer også vide, at fleksibiliteten i Pressalit Cares systemer gør ombygning og renovering unødvendig ved ændrede brugerbehov. Det betyder fleksibilitet, funktionalitet og god økonomi uden at gå på kompromis med design og indretning, fastslår Michael Bruun, Business Development Director hos Pressalit Care.

Paralympisk tema
Pressalit Care’s stand på Health & Rehab vil bære præg af inspirationen fra handicapatleterne på akademiet og have et paralympisk tema, men det vil naturligvis også være muligt at afprøve mange af Pressalit Care’s produkter.

- På messen kan interesserede eksempelvis afprøve Indivo-køkkenet, hvor fleksibiliteten er i fokus. Den elektriske højderegulering af bordplade og overskabe sikrer, at den enkelte brugers behov for arbejdsplads og indretning opfyldes, fortæller Michael Bruun og slutter:

- Det særlige er, at serien passer til langt de fleste standard-køkkenelementer og kan anvendes til både nye og eksisterende køkkener. Dermed er det blevet muligt at leve et næsten normalt liv på trods af nedsat funktionsevne.

Kilde: Pressalit Care

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093