23948sdkhjf

Solar indleder forhandlinger med polsk el-grossist

Solar Polska Sp. z o.o. har indledt forhandlinger om erhvervelse af aktierne i det polske selskab Eltomont Sp. z o.o.
Hvis erhvervelsen gennemføres, vil det styrke Solar Polska Sp. z o.os position på det polske marked. Det vil medføre en forøget omsætning i størrelsesordenen 40% samt en større geografisk dækning.

Den endelige gennemførelse af handelen er underlagt sædvanlige betingelser, herunder godkendelse af relevante myndigheder. Afklaring heraf forventes i løbet af juni måned.

Solars koncernchef Flemming H. Tomdrup udtaler:

- Eltomont Sp. z o.o er en familieejet polsk virksomhed, der blev etableret i 1996. I dag beskæftiger virksomheden 60 kompetente medarbejdere. Virksomheden har opbygget en stærk markedsposition i det sydvestlige Polen med salg til såvel elinstallatører som industrikunder fra selskabets i alt 11 filialer. Der er et betydeligt sammenfald i leverandørkredsen til Solar Polska Sp. z o.o. og Eltomont Sp. z o.o. Desuden er kapaciteten i Solar Polskas nuværende centrallager i Lódz rigelig til at servicere begge selskabers fremtidige logistiske behov på såvel kort som lang sigt. Solar Polskas nuværende omsætning forventes øget med ca. 40%, og vi ser frem til at ekspandere forretningerne i Polen yderligere med udgangspunkt i den bredere markedsplatform, der vil blive resultatet af den forventede akkvisition, slutter Flemming H. Tomdrup.

Økonomiske konsekvenser
I forbindelse med den forventede gennemførelse af handelen vil der blive redegjort for de økonomiske konsekvenser.

Eltomont Sp. z o.o er en teknisk orienteret el-grossist med i alt 11 filialer fordelt i det syd- vestlige Polen. Selskabets hovedkontor er beliggende i
Rybnik i nærheden af Katowice.

Kilde: Solar

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094