23948sdkhjf

Fredericia C sætter de bedste grunde til salg

Selskabet bag skifter strategi og ændrer rækkefølgen for grundsalget for at skubbe til projektet.
Projektudviklings-området Fredericia C, det tidligere havneindustriområde i Fredericia, har hidtil udviklet fra byen og ud og sat grunde til salg ud til kanalområdet i den nye bydel i Fredericia.

Nu skifter selskabet strategi og sætter en række af de bedste byggegrunde til salg for at få yderligere gang i projektet og salget, skriver ejendomsmarkedets nyhedsmedie, Estate Media.

Det drejer sig om 13 byggegrunde med udsigt til Lillebælt, der nu kommer til salg, hvor der i alt kan bygges 17.000 kvm. boliger og 4.000 kvm. butikker, caféer og kontorer.

Første byggeri i Fredericia C går i gang i starten af oktober, hvor spaden går i jorden til et byggeri med 53 boliger, der ligger lige ud til den første kanal i bydelen. Kanalen ventes færdig inden udgangen af 2015 og de første beboere kan flytte ind i slutningen af 2016. Fredericia C forhandler også med en investor om nabogrunden for enden af kanalen, der kan rumme et cirka 10.000 kvm. stort byggeri med boliger, erhverv og café.

I august offentliggjorde Fredericia C, at der er indgået en samarbejdsaftale med MT Højgaard og Scandi Byg om udviklingen af godt 40 rækkehuse i et byggefelt vest for Gl. Havn.

Det er i det samme kvarter i den nye bydel, at Fredericia C nu sætter 13 attraktive byggegrunde til salg.

- Det er nogle af de mest attraktive byggegrunde i Fredericia C, der nu kommer på markedet. De kommende bebyggelser kan placeres sådan i forhold til hinanden, at der bliver udsigt til enten Lillebælt eller Gl. Havn fra dem alle sammen, siger projektdirektør Tim E. Andersen ifølge Estate Media.

Bebyggelserne kan opføres som punkthuse med butikker, caféer og offentlige funktioner i stueetagerne og eksklusive boliger på etagerne oven over. I to af byggefelterne kan der opføres kontorejendomme.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109