23948sdkhjf

Fire dage med fokus på dansk arkitektur

Det ambitiøse Rising Architecture Week har nu løftet sløret for sit konferenceprogram.
Rising Architecture Week med temaet ”Growing Cities” finder sted I København om blot fire uger.

Rammerne er ved at være på plads med et program for konferencen på Papirøen, der omfatter en lang række internationale og nationale hovednavne inden for arkitektur og bydesign.

Rising-konferencen finder sted på Papirøen den 16. og 17. september, og der er sammensat et program af lokalt og international karat. Temaet GROWING CITIES giver danske arkitekter mulighed for at få inspiration udefra samt promovere dansk arkitektur.
Konferencen, der skal give danske arkitekter mulighed for dels at få inspiration udefra, dels promovere dansk arkitektur, får to mødesteder. De ligger begge på Papirøen og hedder ”Lecture Hall” og ”Playground”

I Lecture Hall udfordrer blandt andre Sergey Kuznetsov (RU), Kathrine Rodgers (UK), Heng Chye Kiang CN) og Dan Stubbergaard (DK), hvordan vi tænker arkitektur og urbanisering og deltager i oplæg, dialoger og debatter. Hovednavnenes præsentationer efterfølges af on-stage interviews, hvor alle kan deltage.

I Playground vil en række virksomheder stå for workshops, networking og involverende aktiviteter. Der vil blandt andet blive bygget en tagterasse-bar, en bypark med temaet ”why we love trees” og meget mere. Aktiviteterne i området vil løbende blive opdateret på www.rising-architecture.com .

Events og aktiviteter i hele hovedstaden
Konferencen på Papirøen er en del af Rising Architecture Week, som omfatter mere end 50 events og aktiviteter i København, arrangeret af arkitektfirmaer og branchefolk.

Rising Architecture Week breder sig derfor ud over hele København og inviterer alle med interesse til at deltage i arkitekturens folkefest.

Der bliver mange alternative muligheder for at deltage i ugen, som blandt andet byder på droneture, gåture, cykelture, løbeture, bådture og svømmeture med arkitekturen og dens muligheder i fokus. Der bliver debatteret og forelæst ude i byen, hvor ”Why we love trees”, ”Temporary urban spaces” og Architecture in a circular economy” er nogle af emnerne.

Der er arrangeret over 50 aktiviteter i løbet af ugen, som løbende bliver lagt ind på www.rising-architecture.com/programme , efterhånden som de færdige arrangementer tikker ind fra virksomhederne. I Århus har er der design en række events under Festugen, der åbner den 28. august.

Rising Architecture Week arrangeres af Werksted og The Architecture Project i samarbejde med Danske Arkitektvirksomheder.

Se mere om messen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.27