23948sdkhjf

MT Højgaard åbner indkøbskontor i Kina

Som en af de første i den danske bygge- og anlægsbranche har MT Højgaard åbnet et globalt indkøbskontor i Kina. Det skal være med til at sikre, at de asiatiske leverandører lever op til kvalitets- og leveringskrav.
MT Højgaard har netop åbnet et kontor i Kina. Det sker for bedre at kunne følge med i, om de asiatiske leverandører lever op til koncernens kvalitets- og leveringskrav.

Samtidig er etableringen af kontoret en konsekvens af prisstigninger og leveringsforsinkelser på det danske leverandør-marked.

- Vi har fokus på globalisering og de muligheder, det giver. Presset på vores danske leverandører har været stort gennem de seneste års byggeboom. Med åbningen af et globalt indkøbskontor får vi mulighed for at købe visse materialer til en mere konkurrencedygtig pris. Vi får et bredere udvalg af materialer og ikke mindst en øget leveringssikkerhed. Det kommer i høj grad vores kunder til gode, siger koncerndirektør Jens Bak-Nyhus til avisen.

Kontoret. der ligger to timers kørsel fra Shanghai i byen Ningbo, får i første omgang fire ansatte. MT Højgaard forventer, at kontoret inden for de næste to til tre år vil stå for en ikke uvæsentlig del af koncernens samlede indkøb.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125