23948sdkhjf

Arbejdshandsker med mange funktioner!

Brugerne stiller større og større krav til deres arbejdshandsker, og kravene går nu langt videre end blot at dække et simpelt behov for beskyttelse af fingerne. Derfor har den syntetiske handske - med rette - vundet mere og mere indpas som afløser for læderarbejdshandsken.
Bevar fingerfølingen – og slip af med de svedige hænder!

Brugerne stiller større og større krav til deres arbejdshandsker, og kravene går nu langt videre end blot at dække et simpelt behov for beskyttelse af fingerne. Derfor har den syntetiske handske - med rette - vundet mere og mere indpas som afløser for læderarbejdshandsken.

Mange års erfaringer har ført til udviklingen af syntetiske handsker. Og her har det specielt været den japanske producent, Showa, som har været banebrydende med ibrugtagning af helt nye og spændende handskematerialer og hidtil ukendte teknikker til forædling af disse. Hertil kommer en enestående formgivning og teknik til at designe handskerne ergonimisk korrekt - bl.a. for at bevare fingerfølingen og modvirke træthed i hænderne! Såvel de anvendte materialer som det ergonomiske design har i høj grad har været med til at sætte nye standarder for handskeproduktion.

Showas enestående handsker af specialmaterialer kan nu fås via otto schachners forhandlernet i Danmark.

Showa startede i 1953 med, at ejeren Akeo Tanaka opfandt pvc-handsken, og Showa har siden arbejdet med at forbedre den syntestiske handske, således at beskyttelsen forbliver sublim, samtidig med at brugeren opnår stor komfort.

Siden pvc-handskens opfindelse er mange materialer blevet afprøvet og videreudviklet via Showas udviklingsafdeling. Og Showa har gennem tiden været på forkant med udviklingen af handsker, f.eks. sømløse, strikkede handsker (1980), polyurethane/nylon (1985), dyppet nitril (1990), Ultra-tynd dypning med latex (1994) og i 2007 er det nylon-handsker med latex- og nitril-belægning, som er fremherskende, når der et tale om mekanisk beskyttelse.

Den syntetiske handske med latex-/nitril-belægning har mange fordele. Qua den sømløse strik og Showas dyppeteknik, hvor der kan veksles mellem tykkelsen af dyp, opnås en perfekt pasform med stor smidighed og fingerføling.

Den ventillerede, strikkede overhånd forebygger transpiration, således at svedige hænder og sure fingre undgås. Og den dyppede belægning udvikles med henblik på ikke kun at beskytte brugeren, men i lige så høj grad at beskytte produkterne, som brugeren arbejder med.

Foruden disse typer handsker har Showa også et stort udvalg af pvc- og nitril-handsker til kemikaliehåndtering, maling, fiskeri, arbejde med olieprodukter m.v.



Kilde: Otto Schachner - http://www.os-safetycenter.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094