23948sdkhjf

Gennembrud for online byggemarked

Byggecity.dk henter topplacering i konkurrencen om E-handelsprisen 2008. Kunder og eksperter giver det nystartede online byggemarked en imponerende 2. plads.
Handel på internettet er den mest dynamiske og innovative del af detailhandelen. Omsætningen voksede med over 40 procent i 2007, og der er kommet over 4.000 nye virksomheder til, viser tal fra FDIH, Foreningen for Distance og Internet Handel. På trods af den hårde konkurrence lykkedes det for nystartede Byggecity.dk at kæmpe sig frem til en 2. plads, da FDIH uddelte E-handelsprisen 2008.

- Vi er stolte over vores placering i kategorien Nystartere, for vi var oppe imod et felt af meget stærke konkurrenter, fortæller kommerciel chef for Byggecity.dk, Susanne Jagd.

- E-handelsprisen ser vi som et blåt stempel for vores online forretning, for vi er blevet vurderet af både et professionelt dommerpanel og et udsnit af vores kunder, som har givet os flotte karakterer for brugervenlighed, valgfrihed og udviklingspotentiale.

Eneste butik med varer
- Blandt onlinebutikkerne i top 5 inden for vores kategori, er vi i øvrigt de eneste, der handler med fysiske varer, oplyser Susanne Jagd.

- Det ser vi som et udtryk for, at det giver helt andre udfordringer at flytte varer end at tilbyde serviceydelser. Specielt inden for vores branche, hvor salget ikke alene er afhængigt af gode priser, men også råd fra håndværkere, velfungerende logistik og effektiv ordrehåndtering.

Byggecity.dk er grundlagt og ejes af Tommerup Trælasthandel A/S, Danmarks største selvstændige trælast og byggemarked. Det er baggrunden for, at onlinekunder finder et komplet "byggemarked" med adgang til håndværkere og instruktionsfilm på nettet, når de besøger Byggecity.dk.

- Vores topplacering til E-handelsprisen 2008 ser vi som en anerkendelse af, at det var en rigtig beslutning at udvide vores virksomhed med et online byggemarked med næsten samme udvalg og service, slutter Susanne Jagd.

Facts om Byggecity.dk
• Online trælast- og byggemarked med 7000 varer på lager
• Leverer til døren over hele landet inden for to hverdage
• Kører varer ud med egen flåde af 14 moderne lastbiler
• Tilbyder professionel rådgivning på både telefon og mail
• Er grundlagt og ejes af Tommerup Trælasthandel A/S

Kilde: Byggecity.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109